Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

UuttaUutta

Pinkki rannekoru pastellisilla väreillä on täällä taas viihdyttämässä teitä :) Pinkki on pop oli asia mikä tahansa, possunpinkki tai vaikka vaan pinkit alkkarit ! Kaikki tykkää pinkistä, hullu on jos ei tykkää :) Rannekorussa sitä nyt ainakin on, akryylin ja lasipalluroitten muodossa. Kirkasta survoin väliin että se oikein korostaisi vielä noiden kauniiden isojen pallukoitten kauneutta :) Olkaapa hyvät :)

Tänään onkin tiedossa multahommia pihan perällä, sekä ruusupuskien kanssa taistelua. Näiden ulkojuttujen lisäksi aion viettää tämän kauniin kesäisen lämpimän ja ihanan päivän vääntämällä tilaustöitä valmiiksi sisällä ja lattialla istuen, tosi ergonominen tuo mun työalusta ja istumistyyli... NOT ! Mutta minkäs teet, ei ole tilaa laittaa mitään työpöytää yms, sitte sitä tehdään siellä missä paras on tällä hetkellä. Mutta niitä tilaustöitä on nyt pari ainakin jonossa, joten minähän vääntelen sitten ihan innoissaan !

Toissapäivänä sain myös lukijalta tarjouksen liittyä Oriflamen edustajaksi, ja tämä asia jäi minulle mielenperukoihin kummittelemaan, aion kyllä paneutua aiheeseen tässä lähipäivinä hieman tarkemmin ja miettiä olisiko minulla aikaa siihen ja kiinnostusta. Tykkään kyllä Oriflamen tuotteista todella paljon ja liputan ehdottomasti niiden puolesta, joten häätynee miettiä :) Kerron kyllä päätöksestäni täälläkin sitten :) Mutta nyt tuonne pihalle nauttimaan auringosta edes hetkeksi ! Viettäkäähän kiva päivä muruset :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !