Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Uutuuksia vain tänään, huomennahan ne on jo vanhoja :)

Uusimmat korut näytillä nyt, aamupäivän postauksen julkaiseminen hieman venyi, mä touhusin pihalla ja autoin kesää :) Mukavaa hommaa, naapureiden mielestä ei niinkään... Akka ahteri pitkällä kyykkii ja kirvaa ku merimies, hakkaa ja huitoo lapiolla, huutaa koiralle välillä, kirvaa taas väliin ja luovuttaa sitten. Seuraavaksi tilsitään sisällä likasten crocsien kans ja kirvataan taas, seuraavaksi luututaan lattioita se ahteri jälleen pystyssä, kivakiva. T:kin lähti töihin evakkoon... Noh, sain kuin sainkin hieman hakattua taas tuota valkoista lumeksikin kutsuttua kakkaa pois ! Aurinko vois nyt paistaa oikein kunnolla ja sulattaa mulle terassitilaa entisestään, huomenna taas hakkaamaan lisää ! Auta kesää, syö lunta !

Tein eilettäin muutamia koruja taas lisää, lähinnä sitä Oulun reissua varten ja pitäähän sitä välillä päivittää myös faceenkin näitä, josko joku olis vaikka kiinnostunut ! Ja jos joku oikeesti on kiinnostunut jostain, laittaa hän sitten nätisti sähkistä mulle tulemaan tuolla reunassa näkyvään osoitteeseen ! Ja muistaahan hän sitten poistaa ne välit siitä osoitteesta, en tahdo mitään roskapostia :) Koruja tuli siis tehtyä, ja aika montakin vielä. Aamun postauksessa näkyikin että tein uusia rannekoruja joustolangasta ja nyt näätte uuden rannekorun ihan normaalisti tehtynä, ei siis joustolankaan. Tästä korusta tuli hieman "kalliimpi", käytin nimittäin jyvähelmiä sekä jaspista, aijettä on suloinen yhdistelmä.

Rannekorussa yhdistyvät siis ruusukullan väri rondelien muodossa, valkoiset helmet jyvien muodossa sekä ah aina niin kauniit jaspikset ovaalin muodossa. Ne nyt sais olla missä muodossa tahansa, ne on aina kauniita. Nyt vasta alan pikkuhiljaa tajuamaan kun kaikki hehkuttavat näitä oikeita korukiviä ja jaspiksia ja akaatteja, ne oikeesti on niinku timantteja, ihania ;) Rannekoruun liitin lukoksi tuollaisen kauniin hopeoidun T-lukon. Enjoy my love ones :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !