Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu marssille mars !

Hyvää huomenta krapulaiset heräilijät, toivottavasti kellään ei ihan kauhee olo oo, nimittäin tänään pitäisi vapun kunniaksi suunnata kaupungille katselemaan vappukulkuetta tai marssia mikä lie nyt onkaan ja sen jälkeen jädelle, ihan niinku perinteitä kunnioittaen ;) Tässä hommassa me ainakin T:n kanssa noudatetaan säävarausta, ei lähdetä jos sattaa jotaki, jos aurinko viittii näkyä nätisti niin silloin suunnitelmat pitävät paikkansa ja nautimme kevään alusta täysin siemauksin. Muutoin tämän päivän rientoihin kuuluu auton siivousta sisältä päin, aijettä tuleekin mukavaa ! Auto on niin likanen sisältä ettei sitä usko Erkkikään, sais vaihtaa koko sisustan uusiks että tulis tarpeeks hyvä. Elukkataloudessa siitä saa kärsiä aina, milloinkaan ei ole liian siistiä, siltä se ainakin joskus tuntuu.. Noh, tuleepahan siistiä ja puhdasta että voidaan sotkea se taas Oulun reissulla uuteen uskoon :)

Saapa nähä päästäänkö vappupidoille kaupunkiin, katsellaan säätiedotetta päivän mittaan, onneksi se kulkue liikkuu täällä päässä vasta n. klo 13 aikaan, eli aikaa on miettiä :) Auton siivoustakin puuhaillaan iltapäivästä mikäli siis ei vain vettä ala sateleen. Tänään saadaan vielä T:n kanssa vietellä rauhaisaa eloa kahdestaan, keskiviikkona ja torstaina se sitten meneekin iltavuoroon ja minä jään elukoiden kanssa kolmisteen kotio odottelemaan torstaita ja sitten perjantaita jolloin starttaamme kohti Oulua. Torstainakin on tiedossa kiva päivä :) Mulla on heti aamusta varattuna kasvohoito sekä iltapäivällä tatuoinnin laittoa, oi että mä niin ootan ! Kuvia tulee sitten myöhemmin mitä tuli tehtyä !

Tämän aamun postauksen kuvituksena saa kelvata vanhat kuvat elukoistamme, kuvat ovat varmaan parin vuoden takaiset ja itse ainakin huomaan melkoisen muutoksen. Molemmat ovat saanee hieman lihaa luitten ympärille ja neideistämme on tullut aikuisia vihdoinkin. Rakkauspakkaukset kuvissa jälleen <3 Lisäsin muutaman muunki vanhemman kuvan sinne joukkoon :) Kuvat ovat hieman huonompilaatuisia, ne on otettu muutaman vuoden vanhalla Nikonin pokkarilla, eli laatu on vähän niin ja näin :) Palataan asiaan myöhemmin päivällä taas !
Nyt jo taivaassa, vanha Kaapo - herra <3


Sähkömies puuhissaan.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !