Sivut

torstai 24. toukokuuta 2012

Villihelmen tilaus saapui

Kerroinkin aikaisemmin että tilasin Villihelmestä muutamia juttuja. Suurin syy miksi lähdin sieltä edes tilaamaan oli tämä sormusmittapuikko. Tätä puikkoa ei saanut mistään muualta, ja arvelin että siitä on taatusti hyötyä helmitöissäni. Aion alkaa opettelemaan sormuksien teot ihan juurta jaksain ja aion olla siinä hyvä. Niimpä tilasin myös tämän puikon lisäksi muutamia kauniita helmiä, lähinnä koossa 8-10mm, jotta olisivat sopivia sormuksiin. Ja ihan varta vasten tilasin vain muutaman aina lajiketta, että kokeilen mitkä sopivat minulle ja mitkä eivät. Toki jos asiakas tahtoo jotain tiettyä silloin sitä tilataan lisää, eihä sole pokha mikhään, niinku meillä sanotaan :D Mutta niitä kuvia nyt niistä kaikista mitä tilasin !

Ja hei, ne kaikki jolla on vähänkään kaksmielisiä mielikuvia nyt päässä ni ette julkaise niitä :D Piätte ne nyt vaan ihan omana tietonanne :D Tässä ei oo mitään kaksmielistä, tää on sormusmittapuikko !Tässä puikossa on mitat niinku jenkkilässä, eli mittajuttuja kannattaa miettiä kahesti ennenku ryhtyy tekemään. Villihelmen sivuilta löytyy mitat tarkemmin, mutta tässä vielä kuitenkin jos joku ei jaksa mennä linkkiin asti :) Koot 1-15 vastaa millimetreissä 12.2mm - 24mm.
Sitten vuorossa on nämä muutamat helmet mitä tilailin. Otin vain muutamia helmiä, yleensä lajiketta oli 4-6kpl, jotta tiedän seuraavalla kerralla mikä koko on hyvä ja mikä laji on hyvä. Yleensäkin jos ei kauheasti tiedä eikä voi kokeilla ihan näppituntumalla sitä mitä on tilaamassa, kannattaa ottaa pieni satsi ensin kokeiluun ! Aina saa tilattua lisää, mutta pöljää se on alkaa niitä lähetteleen esimerkiksi takaisin tai myymään eteenpäin. Ehkä helpompi jos ensin kokeilee... Mutta tässäpä kuvina ja pikkusen selitettynä mun kokeilut :)

Vaalean limen värinen Jade, kokoa 8mm.

Dalmatian Jaspis, kokoa 10mm.

Lumihiutaleobsidiaani, kokoa 8mm.

Kahdenkokoisia Karneoleja, toiset 8mm ja toiset 10mm.


Valkoinen kaunis Howliitti, kokoa 8mm.

Serpentiini, kokoa 8mm.


Tilauksen lopuksi sain muutaman viistehiotun helmen, jotka olivat varmaan kokoa 6mm, sekä myös pari namia :)Toivottavasti tästä oli jollekulle apua, mikäli vaikkapa aikoo alkaa sormuksia suunnittelemaan. Lupaan tehdä jossain vaiheessa postauksen myös siitä millaisia sormuksia itse haluan kokeilla tehdä ja linkittää vaikkapa jotain netistä bongattuja videon pätkiä joissa näytetään mielestäni hyvin langan vääntelyt. Mutta nyt, saatte tällä kertaa tyytyä näihin.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !