Sivut

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Blogivinkkausta lukijoille ;)

Heippahei ja pikapostausta tiedossa siis :) Halusin tulla kertomaan kaikille rakkaille lukijoilleni että nyt olisi mahdollisuus osallistua huippukivaa arvontaa jossa pääset myös kertomaan omia mielipiteitäsi kierrätyskoruista ! Eli menkääpäs yhden lukijani sivulle ja klikatkaa itsenne hänen blogiinsa tästä ! Blogin nimi on Meketys -Korublogi ja korut olivat todella kauniita mitä nyt tuossa pikaisesti vilkaisin, todella kaunista jälkeä <3

Blogissa on siis mahdollisuus osallistua arvontaan kolmella eri tavalla, eli voit joko vain kommentoida ja kertoa mitä mieltä olet kierrätysmateriaaleista koruilussa. Toinen vaihtoehto on liittyä lukijaksi ja kolmas vaihtoehto on tehdä oma postaus omassa blogissasi tästä ihanasta kanssakoruilijasta, ja minähän tein kaiken mahdollisen ihan vaan sen takia että tykkäsin ihan mielettömästi hänen töistään ! Käykäähän klikkailemassa ja ihastelemassa !!

Myöhemmin tulossa omia juttujani ja hieman kuvia tämän päivän puuhistani ollessani taas kerran työleskenä koska T on taas iltavuorossa, voi että on tylsää ! Ulkona sataa vettä ihan tuhatta ja sataa, eikä oikeen mikään jaksa taas kiinnostaa... Onneksi on olemassa ihania kanssabloggaajia ja ihania helmiystäviä joiden blogeja ja juttuja on kiva käydä kurkkimassa, kiitosta siis oikein paljon teille kaikille !

Ja tervetuloa Meke uudeksi lukijaksi, toivottavasti viihdyt <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !