Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

HM:n tilauksen loppuerä

Loput siitä aikoja sitten tilatusta kamakasasta saapui muutama päivä sitten, olin nävös unohtanu laittaa kuvat tänne vaikka olin ne kylläkin kuvannut ja muokannut, mutta tuollahan ne vain killuivat käyttämättöminä... Jotenka tättärää tässäpä net tulevat sitten, ja tämän postauksen myötä toivottelen myös kaikille oikein mukavaa lauantaiaamua !

Loppu erässä oli tosiaan mulle tuo ihana yöasu sekä yksi iso kaulakoru. Sitte siinä tuli T:lle yksi t-paita ja mamalle sitte tais olla mekko ja ballerinat. Mutta tässä kuvat näistä mun omista ostoksistani. Yöpuku tai -asu oli ihan ylisöpö ja just sopiva, paita ehkä olis saanu olla sellanen pitemmän mallinen, mutta ei hätää hyvältä näytti silti ;) Ja kaulakorua aion käyttää kesällä, jahka saan siihen yhdistettyä farkkushortsit, joku kiva toppi ja jottain. Tuo kaulakoru on sen verran suuri ja näyttävä että se kaipaa asuksene ainoastaan jotain yksinkertaista.

Hikivarpaatki pääs kuvaan !Tämän tyyliset korut ovat ainoita mitä olen enää pitkään aikaan ostanut, nykyään tykkään käyttää ainoastaan vain noita omia tekeleitäni koska ne ovat mun mielestä paljon kauniimpia kuin kaupasta ostetut. Poikkeuksena tietysti kaikki aidot hopeakorut kuten nappikorvikset, jotka ovat ihan peruskoruja. Rannekoruja en ole ostanut enää pitkään aikaan, liekö juuri koskaan ja kaulakorujakin käytän yleensä joko omia tekeleitäni tai sitten ihan simppeleitä yhden riipuksen hopeakoruja. Aikalailla mennään siis täällä tällä omalla korutyylillä, omat on parhaita !

Tämän kaulakoru tuli taas ostettua sen vuoksi että se oli ihan sika halpa ja sitten ku se oli niin kaunis ja pystyin näkemään jo sen topin ja farkkushortsien kaverina.
Tänään me mennään maman kans Ikeaan reissaamaan ihan vaan tyttöjen kesken, kivaa siis luvassa ! Itsehän en TAASKAAN tarttis yhtään mitään, mutta lähdempä nyt kuitenkin... Josko löytäisin vaikka jotkut kivat hieman halvemmat puutarhatuolit tuohon uudelle kauniille terassille ! Kiitosta vain jätkät <3 Eli siis ostoslistalle päätyy virallisesti tuolit, koiran ruokasäkki sekä herkkuja ! Kirsikoita on ihan pakko saada ! Mutta päivitystä taas tiedossa reissun jälkeen, pitäkää peukkuja etten osta mitään turhaa roinaa taas, hyllyt notkuu jo entisistä....

Ja vielä loppuun kuulkaas pamautan ihanat kiitokset ison hymyn kera ! Te ihanat olette lisääntyneet, huom. ei kuitenkaan toivottavasti ainakaan sanan varsinaisessa merkitysessä, tuolla lukijat -sivupaneelissa, eli siis lämpimästi tervetuloa Johanna myös joukkoomme hauskaan !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !