Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2012

Huutonetistä lukkoja

Nyt kun nämä avainkaulanauhat tekevät tuloaan suosituiksi koruiksi, ainakin täällä niihin on hullaannuttu ihan täysin... Ja mulla on kädet täynnä tilauksia meneillään jatkuvasti, hyvä niin, en siis valita ! Mutta yhtäkkisen tilauskannan räjähtämisen vuoksi multa loppui kaikki papukaijalukot joita käytetään näissä avainnauhoissa paljon, oli siis pakko keksiä äkkiä jokin suunnitelma mistä saisin suhteellisen halvalla ja vieläpä ihan kohtalaisen laatuisia lukkoja tähän hätään !

Elieli, ei muutakuin kynnet napsutteleen ja googlaileen mistä löydän nopeiten ja parhaiten, ja rakas ystäväni Huuto.net oli taas luotettava kumppani ja bongasinkin sieltä hyvän vasta-aloittelevan myyjän jolta uskalsin tilata sitten hieman isomman satsin heti kerralla. Tilasinkin sitte 30kpl lukkoja, ja ne ei tullu postareineen maksamaan kuin 11e, eli periaatteessa ilmasia :D Ja tämä myyjä oli niin ystävällinen että kiikutti mulle heti samana päivänä ne postiin vaikkei maksua ollut saapunut hänen tililleen, tämä on sitä kunnon kaupankäyntiä ja uskallusta luottaa ihmisiin vielä tänä päivänä ! Kehuin myyjän kyllä maasta taivaaseen ja pusunkin olisin poskelle moiskauttanut mikäli olisin naamatusten kauppoja hoitanut. Jotenka tuotteet oli mulla parissa päivässä ja sain tehtyä parit tilaukset pois alta.
Vielä jos palaisin tähän luottamus -aiheeseen nykypäivänä, niin itse olen nyt huomannut ettei kannata olla liian sinisilmäinen minkään suhteen. Maailman on todellakin paha paikka ja ihmisiin ei enää pysty samallalailla luottamaan kuin aiemmin on voinut. Ennenhän sitä laitettiin ovetkin kotona "lukkoon" asettamalla harjanvarsi oven eteen, nykypäivänä käytetään jopa kolminkertaisia lukkoja. Niin se maailma vaan muuttuu ja ihmiset sen mukana, omasta mielestäni huonompaan suuntaan, mutta minkäs teet. Jotenka, mulle ainakin on pikkuhiljaa kasvanut eräänlainen "muuri" ympärilleni, enkä enää ajattele ihmisistä samalla tavalla kuin ennen. Mutta hei, vaikka asiat meneekin joskus päin prinkkalaa niin kyllä se oikea suunta vielä joskus löytyy, positiivista elämänasennetta vain ja hyvä tulee !

Oikein mukavaa torstaita ja toivoa täynnä olevaa päivää kaikille murusille. Tervetuloa Nanti Laa lukijaksi, toivottavasti viihdyt ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !