Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ikean reissun tulokset nähtävillä !Noniin, kotiuduttu on suurelta tuolien metsästysreissulta ja ansaani jäi neljä ihan hyvänkokoista tuolia. Kyllähän noilla nyt pärjää yhden kesän. Lähinnä tämän reissun tarkoituksena oli hakea ne tuolit sekä ruokaa meidän pienokaiselle. Jotenka aika hyvin meni ko ainaki nämä sain autooni mahtumaan, tokihan sinne änkesin mukaan vaikka ja mitä muutakin ;) Nainen ei voi lähteä silleen kauppaan että ostaa vaan ja sen yhden ainoan tavaran mitä lähtikin hakemaan, mulla ainaki tarttuu niinku liimanäppeihin kaikkea mahdollista. Tällä reissulla osasin sentään hieman varoa niitä vaaratilanteita ja kurvasin kevyesti ohitse.

Tuolit siis löyty, pari kuvaa alla niistä. Otin tämän malliston tuolit, koska ne olivat meidän tarkoitukseen kaikista parhaimmat. Hain yksinkertaisia taittotuoleja, ja puunväriset piti ehdottomasti olla. Enkä tahtonut käsinojia näihin, kuitenkin tila minne nämä laitan pöydän kera sitten, on sen verran pieni kuitenkin että käsinojalliset tuolit olisivat olleet hieman hankalat. Tuolit maksoivat Ikeassa n. 30e/kpl, joten kympin säästin per/tuoli kun ostin ne tuolta.
ÄPPLARÖ Taittotuoli IKEA
www.ikea.fiNäiden tuolien kaveriksi käymme luultavasti ostamassa Askosta pöydän, tai sitten uudistamme hieman yhtä vanhaa pöytää joka meillä oli aikaisemmassa kämpässä. Häätynee miettiä miten kannattaa tehdä, ja tahdonko neliskulmallisen vaiko pyöreän pöydän.

Ikeasta löysin myös läppäritason sekä kauniin peilin mun korulipaston päälle. Sopi siihen kuin nyrkki silmään ;)
Ikean lisäksi kävin ihastelemassa Iittala Outletissä vitriinejä, en raaskinyt vielä ostaa, ehkäpä tilaan sen tuolta nettikaupasta. Mullahan on se pienempi 60x60 mutta tahtoisin myös sen isomman version, jotta saisin noita koruja pois tuolta pöydältä ja onhan se kaunis muutenkin. Skopunktenista "jouduin" uhrautumaan ja ostamaan yhdet kengät, voi ei harmitti kauheesti... Mamma osti yhdet kengät ja tarjouksessa oli sitten kahdet kengät yksien hinnalla ja mun sitten "piti" ihan väkisin valita itselleni jotkut kivat kans ;)

Ja lopuksi suunnattiin maman ja mumen kans kinkkilään syömään ja näin oli taas päivää kulutettu sopivasti että voi lähtiä kotipäin ajeleen, tietysti prisman ja jätskilaarin kautta, kirsikoita unohtamatta. Mukavaa lauantaita kaikille murusille !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !