Sivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Jasperia ja aventuriinia

Tein eilen tilauksen Villihelmeen, oon vihdoinki oppinut käyttämään heidän jotenki kauheen hankalan olosia nettisivuja. En aikasemmin tajunnut sitä ideaa niissä, ja mun mielestä ne vaan oli jotenki vaikeelukuiset, en siis ole aikaisemmin tilannut kovin useasti sieltä juurikin tämän syyn vuoksi. Pikkuhiljaa olen väkisin tutkaillut sivustoja ja tutustunut enemmän tarjontaan, ja kappas vaan kun sieltä löytyy välillä ihan kivoja juttuja.

Tässä postauksessa näette kuinka kauniita ja yksinkertaisia voivat fancy jasper eli jaspikset ja aventuriinit olla. Jaspikset oli sellaisia vihreästä ruskeaan vivahtavia kauniita kivoja pikkupallukoita koossa 8mm ja nämä vihreät aventuriinit oli kauniin ja puhtaan vihreän värisiä koossa 8mm. Näitä oli mukana siinä Villihelmen tilauksessa, eli heti kun ne tänään postilaatikkoon kolahti survoin ne rannekoruun. En malttanut pitää näppejäni niistä erossa, niin nättejä ne oli ja houkuttelevia ! Näiden vihreän sävyisten helmien lisäksi laitoin koruun Helmikauppa.com tilauksen mukana tulleita preciosa -biconeita, jotka ovat tsekkiläistä tuotantoa ja todella kauniita ! Suosittelen kyllä tilaamaan näitä, näyttäviä ja upeita ihan itsekseenkin ! Lisäsin koruun myös hopeoituja rondelleita sekä pari kaunista hieman isompaa laavakiveä, muutoin olis koru voinut olla liian vihreä ja metsäinen.

Tein tänään myös kauniin avainnauhan, mutta unohdin ottaa siitä kuvan ja se on jo menossa asiakkaalle enkä jaksa juosta perään, en sitten millään. Noh, samantyylinen oli kuin aiemmin tekemäni pinkki/lila -nauha, pieniä erilaisuuksia oli toki, taiteilihan ei koskaan tee kahta samanlaista ;)
Uijui, Love It ! Oikein hyvää ja makoisaa huomenta kaikille, tänään olis sitten taas keskiviikko ja huomenna torstai... Niin ne viikot vaan menevät hirmuista kyytiä, ja tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. Huomenna saadaankin nauttia taas shoppailusta, koska täällä meilläpäin järjestetään joka vuosi perinteeksi jo muodostunut yöttömän yön shoppailu -maratoni, eli rahan menoa tiedossa ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !