Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Joko niin tai näin, kuitenki aina nurinpäin !

Näin siis meillä tänään, heti kun aamulla sängystä nousin huomasin että tuli tehtyä se väärällä kintulla. Tänään siis kiukkuillaan ja ollaan huonolla tuulella, ei tosin omasta tahdosta vaan lähinnä siitä miten tämä koko yhteiskunta voikin olla näin päälaellaan. Mutta hei, joskus on niitä hyviä päiviä ja joskus taas vähän huonompia, ja tällä kertaa arpaonni osui tähän jälkimmäiseen. Toisaalta, enhän voi syyttää tätä aamu pahasta päivästäni, sehän alkoi jo eilen. Vaikka todella paljon tekisi mieli vain kiljua, huutaa ja repiä vaikka rikkaruohoja juurineen maasta parantaakseni oloani, en sitä kuitenkaa tahdo tehdä. En halua tänne blogiini sitä huonoa mieltä ja negatiivistä ilmapiiriä joten tämä valitus saa jäädä tähän. Toisaalta taas ei multa ainakaan nyt irtoa mitään kovin positiivistakaan, joten olkaapa hyvät, saatte kuvien perusteella arvuutella miltä mun pään sisällä tänään näyttää :)

Ehkäpä päivemmällä tuntisin itseni hieman mukavammaksi ihmiseksi ja jaksaisin vaikka tehdä hieman korujakin. Se toissailtainen väkerryskoru vei multa jotenkin voimat ihan täysin, mutta yritetään !
537486_371421729583530_1809716071_n_large
Tumblr_m4be81pvmg1rploj3o1_500_largeTumblr_m2ot14dtdh1qggcq1o1_500_largeTumblr_m3xfjkgzdz1rq0sbxo1_400_largeKaikki kuvat on lainattu weheartit.com sivuilta, jotenka sinne vaan katteleen mikäli kiinnostaa. Hmph, voi että kaikki näyttääki niin harmaalta, päätäkin jomottaa, ukkonen taitaa kohta hiipiä ilmoille... Huoh.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !