Sivut

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannuspäivän viettoa

Juhannus itsessään meni ihan syödessä vain, juhannuspäivä sitten juodessa... Huoh. Mutta mukavaahan meillä oli kuitenki. Käytiin T:n kans päiväsellä pyöräilemässä kaupungissa ja päädyttiin satamaan terassille ottamaan yhdet ihanat jääkylmät sidukat. Maistelinhan mä vähän jätskiäkin :) Syöpöttelyn ja juopottelun jälkeen kurvattiin takas kotiin pyöräillen. Yhteensä pyöräreissua tais tulla jotain 20km, eli ihan hyvin, nyt on hanuri niin kipee ettei voi istua penkillä saati että hyppäisin uudelleen pyörän satulaan... Pyörälakko siis vähän aikaa :D

Iltasella grillailtiin muutaman ystävän kanssa ja syötiin hyvin ennenku lähdettiin rantsun kautta yökerhoelämän pauloihin :) Ilta meni mukavasti ja nyt vietellään kotosalla sitten perinteistä löllöttelypäivää köllötellen ja herkkuja syöden ;) Ihanku sitä ei olis tehnyki jo pari päivää, jotenka tuskin muutama herkku enää haittaa :D Muutama kuva tällä mun uudella puhelimella tähän ! Rhyme rulettaa, tykkään tosi paljon !

Kemin satama on kaunis, varsinkin todella aurinkoisella ilmalla ! Onnistuin polttamaan toisen olkapään ja toisen puolen naamasta tuossa terassilla istuessa... Kiva.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !