Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kampaamokeissi

Tänään oli aamusta kampaamo, ja voi että mä nautin ! Nautin niin paljon että pääsin siitä saakutin fledasta vihdoin eroon ja tähän hieman päivitetympään versioon takaisin ;) Tukka oli niinku lehmän nuolasu, paikkapaikoin tukka oli lättääntynyt ja näytti niinku mulla olis ollu jopa KALJUA ?! Vaikkei tietty oo, mut silti. Kyllä meinas kampaajaneitoakin nauratuttaa, ja kommentit oli myös sitä luokkaa... Huoh, onneks nyt on hieman kauniimpi tää pää ! Enkä ikinä enää jätä näitten kampaamokertojen väliä näin pitkäksi, 10 viikkoa on maksimi !! Mutta tässäpä näätte ennen ja jälkeen kuvat, varokaa ettette lennä perseelleen noiden ennen kuvien jälkeen :D Muutos on ihan mahoton, ja tykkään tästä nyt taas ihan tajuttomasti, kiva kesätukka <3 Syksyllä taas uudestaan, tarkemmin elokuussa, jei !

Siis jäätävä ?!

Ja sitten lopuksi tuli todella kauniit enkelin kiharat.


Salama ehkä hieman vääristää tuota väriä, luonnossa tää tukka on melko vaalea, mutta näkyy selvästi että juuret ovat todella paljon tummemmat ja edestä näkyy selkeästi että tukkaan laitettiin tosi paljon kylmän vaaleita raitoja. Tahdoin hiuksista kesäiset, ja halusin niihin sellaista eloa ja liikettä, jotenka tehtiin ohuita raitoja joka puolelle tosi paljon ja tulos on kaunis ;)

Pahoittelut muutes tämän päivän hiljaisuudesta, oon ollut koko hela dagen menossa uus tukka putkella ! Nyt pääsin vasta kotiin ja koneelle. Kuvailin noita Helmikori.fi ja Korutaivas.com tilauksien saapumista sekä tämän päiväisiä ostoksia, saatte niistä kaikista kuvia myöhemmin :) Tein myös löytöjä taas Tiimarista !

<3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19/6/12

    Kaunis tuli tukasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tykkäsin itekki ! Toi alkuperänen ja eka kuva oli ihan jäätävä, just ja just kehtasin julkaista :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !