Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kaunis korusetti

Torstaina tein itselleni korusetin, tai no tein tuon kauniin rannekorun kaveriksi korvikset, koska mikään noista mun jo olemassa olevista koruista ei sen kans passannut, saati että vaatteiden :D Kuten tiedätte, naisena olo on vaikeeta, ei ikinä mukamaste löydä oikeita koruja, vaatteita, kenkiä ja laukkuja mätsäämään kaikkien mahollisten kans. Huoh... No päädyin kuitenkin sitten perjantaina yksinkertaiseen asuun, eli mustaa, mustaa ja vaaleat farkkushortsit :) Ja näiden pariksi tein tosiaan sitten sen rannekorun kaveriksi nämä korvakorut kans.

Rannekorunhan esittelinkin jo aiemmin, eli käytin siihen koruvaijeria, papukaijalukkoa sekä sitten helminä laavakiveä koossa 8mm, punaista kaunista karneolia koossa 8mm sekä pari limen väristä jadea myöskin koossa 8mm. Korviksiin käytin hieman suurempia laavakiviä eli taisivat olla kokoa 10mm, sekä limen värisiä jadepalluroita koossa 8mm. Kuvia alla :)


<3

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis :) ja kesäinen (minä yhdistän laavakiven aina kesään)

    VastaaPoista
  2. Munki mielestä se sopii hyvin kesäkoruihin vaikka onkin tuollainen mustanpuhuva pallukka :) Ehkä se on tuo rosoinen pinta mikä tekee siitä niin ihanan mielenkiintoisen ja kesäkoruihin sopivan.

    Kiitos kovasti ! Harmi etten voittanut arvontaasi ;) Hih.

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !