Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kauppamaratonin shoppailuja

Eilettäin oli tosiaan jo perinteeksi muodostunut yöttömän yön kauppamaraton täällä meillä pohjoisessa. Se siis tarkoittaa sitä että kaikki juoksee ku päättömät kanat "tarjousten" perässä näissä muutamassa liikkeessä mitä täällä keskustassa nyt on, ja sitten ihmetellään taas kotona myöhemmin että mitä tuli tehtyä. Itse "yritin" pitäytyä ainoastaan niissä perusvaatteissa joita ihan oikeesti tarvisin, eli vaikka pari hametta, jotaki housuja sekä toppeja. Ja yks hupparikin oli ostoslistassa ja sen löysinki ! Aika hyvin sain pidettyä itseni oikeassa kurssissa ja hairahduksia tuli vain muutama ;)

Laittelen tähän alle kuvia näistä ostoksista, eli jos ei kiinnosta katella niin skrollaa suosiolla miljoona kuvaa alaspäin ja kuule mun juhannustoivotukset kuvien alta ;) Olin kyllä tyytyväinen näihin ostoksiini enkä oikein mitään jäänyt sitten enää iltasella katumaan. Eikä mennyt rahaakaan ihan tuhottomasti jotenka oli ihan oukkidoukki reissu kuitenki vaikka aluksi pelotti !

Valkoinen kevyt mekko, kesäksi suunnittelin... Jahka tulis vaan niin lämmintä...

Huppari, täsä ei ollu taskuja, how weird is that ?

Perustoppi

Kahdet samanlaiset haaremipökät, aivan ihanat kesällä, ja menevät kaikkien vaatteiden kans. Helpot !

Toiset oli tollaset army-vihreet ja nää on sit tällaset kamelin väriset.

I'm a sailor girl


Todella kauniin värinen tunika/mekko/paituli. Tässä oli hauska väri ja hauska muoto ja tää oli sikahalpa, en ihan tiiä onko mun tyylinen, ei tää oli yks niistä hairahduksista !


Hame jota oon koittanu ettiä alennuksista jo kauan, ja nyt sen bongasin 5e ! Eli ilmanen :)

Tässä on kiva tuo leikkaus, eli on melkein niinku kietaisutyylinen.

Ja kynsilakka, huoh, ihanko ei olis jo tarpeeks... Ja varvassormus !Varvassormukset oli alessa, ja pakkohan tollanen oli saada... Edelleen odotellaan niitä lämpimiä ilmoja että viittis käyttääki.Ja siinäpä ne olikin, eli emmää kauheesti hairahduksia tehnyt, ehkä tuo pinkki mekko/tunika oli ainut sellanen jota jäin hieman epäilemään. Mutta en kyllä köyhtynyt siitä kauheesti eli en jää makaamaan  masentuneena sänkyyn. Selviän kyllä ! Mukava saalis oli, näiden ostosten lisäksi käytiin T:n kanssa kahvittelemassa sekä vakuutusjuttuja hoitelemassa, mamman kans ostettiin markkinalakua sekä ihanaa patonkia. Päivä oli kiva ja vauhdikas, epäilemättä ! Illalla hieman jo väsynyttä shoppailijaa laiskotti aikalailla.

Olin kuitenkin ahkera ja vääntelin parit tilauskorut valmiiksi, toisesta tuli korusetti johon kuuluu kaulakoru sekä rannekoru ja toinen oli laukkuun kiinnitettävä avainnauha. Näistä laittelen kuvia myöhemmin !

Ja hei, kuulkaas ihmiset, tiiän että te kaikki ootte jo mökkeilemässä ja kuitenki jossain netin ulottumattomissa, mutta hyvää ja vauhdikasta juhannusta kaikille teille ihanille murusille ! Olkaahan kiltisti ja pysykää hengissä ;) Tehkää juhannustaikoja ja pitäkää hauskaa, meillä on hieman rauhallisempaa ehkäpä tällä kertaa, mammalle syömään ja viettämään juhannusta saunoen ja juomia kumoten kurkkuun ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !