Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kirkkaampaa koruilua sadepäivän iloksi

Tänään on ollut niin masentavan harmaa päivä että oli pakko keksiä jotain virkistystä, tein sitten muutaman erittäin värikkään rannekorun ja heti oli mielikin parempi :) Tänään sain valmiiksi myös yhden asiakkaan tilaaman kaulakorun ja yhden korjaustyön, joten oli melko työntäyteinen päivä :) Tänään sain myös nauttia hyvän ystävän ihanasta seurasta pitkästä aikaa ! Oli niin mahtava nähdä ja jutella, edellisestä kerrastahan onkin aikaa vissiin kuukausi(a) ?

Mutta tässäpä teille yksi rannekoru näytille :) Myöhemmin saatte lisää kun ehdin niitä muokkaamaan.


Aatelkaas nyt on jo kesäkuu ja täällä on edelleen niin kylmä että sais tumput olla kädessä.. Ei hyvä. Piristystä on siis haettava jostain muualta, ja mulle toimii kirkkaat korut, jei !

<3

2 kommenttia:

 1. Kivan värinen rannekoru.

  Jos lohduttaa niin viime viikon lämmön jälkeen minäkin olen kaivellut villapuserot ja sormikkaat uudelleen käyttööni. Kun tuuli käy mereltä (Helsinki) niin sukat pyörii jalassa ja minä ainakin olen sellainen vilukissa, että kaivelen sukkahousut uudelleen käyttööni ... räpylät on jäässä nytkin ... kehtaiskos sitä hakea sormikkaat käteen ... olen nimittäin vanhempieni luona kylässä kun viikonloppuna on parit yo-juhlat, joihin liftaan heidän kyydissään ;)

  VastaaPoista
 2. No ehkä tuo tosiaan vähän lohduttaa, sentään teillä Helsingissäkin tarvitaan hieman enemmän vaatetusta, täällä Lapissa taas tuntuu ihan oikeesti niinku olis syksy :( Me asumme myös juurikin niin kivassa paikassa että tuulee ihan jatkuvasti, koko ajan kylmä siis :D Haepas vain vielä sormikkaat käteen, eipähän tule flunssaa ;)

  Mukavia juhlia, pidän peukkuja että saatte kivat ilmat !

  Kiitos kommentistasi !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !