Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Korutaivaan tilausta taas

Joo, tiedän, taas mää tein tilausta sinne päin, muttaku mää tartten tavaraa taas ! Tämä on tämän helmeilyn ja koruintoilun huono puoli, kokoajan saa tilata lisää tavaraa jotta voi tehdä mitä asiakas tahtoo ja muuta sellasta. Toisaalta välillä mä tilaan kyllä ihan vaan omaksi iloksi, helmet ovat niin kauniita. Ei niille voi sanoa ei, ei sitten millään. Jotenka, minä sitten eilen illalla klikkailen ostoskoriin tavaroita joita tarvitsen nyt parin päivän aikana, eli tilaukseen lähti siis jättimäärä korupiikkejä, koska ne on siellä parhaita. Korupiikkien lisäksi taisin ottaa muutamia akryylihelmiä sekä jotaki kivaa :) Mutta lähinnä tein tilauksen vaan noiden korupiikkien vuoksi.

Dscf9011_large

Eilettäin oli sellanen oikein mukava herätys aamulla... Meillä täällä rivitaloissa aletaan tutkia kattoja sekä ulkoa että sisältä syksyä varten, koska paikkapaikoin saattavat katot vuotaa. Noh, nämä kattojen kattelijat hyökkäs sitten eilen aamulla tänne ja ovikellon rimputuksiin oli ihana herätä ! Sitte se ukkeli pääsi sisälle ja mulla oli päällä ainoastaan yöpaita sekä leopardikalsarit, hehkeänä siis... Tukkakin sojotti siihen malliin suoraan ylöspäin että olin kuin suoraan viidakosta karannut Jane, noh, eipähän uskalla ukkeli tulla uudestaan :D Hyvää päivänalkua kaikille ihanaisille, kuvituksena toimii taas hienot ja kauniit kuvat joita bongasin tuolta weheartit.com sivustolta.

Tumblr_m3qstyk1aj1qi8ciqo1_500_large

Tumblr_m4xdbpnbdo1rteiy8o1_500_large

Myöhemmin tulossa taas kuvia avainnauhoista, koska niitä nyt pitää tehdä ihan tajuttomasti, sormet rullalla saa väännellä ! Mutta ei haittaa, minä nautin tästä ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !