Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kreikkalaista herkkua

Täällä meillä Kemissä on aivan loistava kreikkalainen ravintola joka on nyt varmaan puolisen vuotta ollut toiminnassa, ja kehua ei voi liikaa ! Tämä ravintola tosiaan ihan uuden uutukainen, ja sijaitsee Kemin keskustan tuntumassa hieman syrjemmässä. Ravintolassa on hinta-laatu suhde täysin kohdillaan, mitä tulee omiin kokemuksiini, ja olen aina ollut täysin tyytyväinen sekä ruokaan että palveluun.

Suosittelen kyllä jokaiselle käymään tuolla kyseisessä paikassa mikäli vain on Kemin suunnalla käyntiä. Ja suosittelen tilaamaan vieläpä vaikka lounaaksi kanasalaatin halloumilla tai isompaan nälkään joko Minoksen härkää tai grillivartaita tsatsiki -kastikkeella, omnom sanon minä ! Ruoka-annokset ovat suuret ja vatsa tulee taatusti täyteen vaikka ottaisitkin perunoiden tai muiden lisukkeiden tilalta ainoastaan salaattia lihan kera. Itse en yleensä syö mitään pastaa, perunaa tai riisiä, jotenka olen sitten tilannut aina salaatin kera kaikki annokseni ja vatsa huutaa armoa sen ollessa niin täynnä.

Kävimme T:n kanssa syömässä kyseisessä paikassa vajaa viikko sitten, ja tilasin taas sitä mitä yleensä aina, se on mun lemppari ! Eli mulle tuli Minoksen härkää jossa on iso sisäfilepihvi sekä salaattia, halloumia ja muita ihanuuksia ! Tälle annokselle tulee hintaa jotain alle 25e, ja mun mielestä tuo ei ole kallis, maksan kyllä ilossa suin sen :) T tilasi sitten jonku ihan tajuttoman annoksen, oliskohan ollu joku venuslautanen tai jotain sinne päin... Siihen tuli lammasta, jauhelihapihviä, possua, kanaa ja salaattia ja lohkoperunat. Eikä toki pidä unohtaa halloumia, tsatsikia sekä paistettuja sipuleita ja tomaatteja. Niin ja tulihan siihen vielä pitaleipääkin, eli tällä annoksella taatusti lähtee nälkä ! Eikä tämäkään annos maksa kuin hieman yli 25e. Otin pari kuvaa näistä annoksista tähän alle ! Toivottavasti teille jotka asutte täällä päin tai olette tänne päin tulossa, herahti vesi kielelle ja suunnistatte tänne loistavaan pikku ravintolaan suurella ruokahalulla :)

Paikan nimi on Grekkos ;)

Mun annos, eli Minoksen härkää fetajuustokastikkeella sekä salaatilla :)

T:n annos, lautanenki tais olla metrin pitunen, ja tuossa vieressä kameran ulottumattomissa on se lautanen missä on sit lohkikset. Ihan tajuttoman kokonen annos !

Kiitti ja kuitti :)

<3

3 kommenttia:

 1. Anonyymi19/6/12

  Ai että tuli nälkä. Hyvänmakuisen näköisiä herkkuja tosissaan. Tulen käymään kohta Kemissä joten nyt tiedän blogisi avulla jo pari hyvää ruokapaikkaa.. Korusi ovat myös kauniita. Oli mikä hyvänsä tuo Tiimarin korukivi niin kaunis on. Varsinkin sen mustan laavakiven kanssa ja siihen kristallia ja hopeaa. Väri on todella ihana. Kävin eilen Helmikaupassa ja siinä vierähti aikaa...en vielä edes pystynyt päättämään mitä tilaisin. Sekin vihje on blogistasi. Kerrassaan upeat valikoimat.

  VastaaPoista
 2. Ompa mukava kuulla että olet löytänyt blogistani jotain hyödyllistä ja kiva että olen pystynyt auttamaan ja antamaan joissakin asioissa hyviä vinkkejä ;) Ei muutakuin tilailemaan kivoja juttuja vain ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/7/12

  Iih oli ihanaa lukea että joku muukin korustelija on löytänyt jotain ihanaa Tiimarista... Itselleni kun meinaa tulla aina muka "huono omatunto", jos tiimarin hyllyltä jotain ihanaa sattuu löytään ja ajoittainhan sieltä löytää!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !