Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pinkki kotitekoinen manikyyri, jonka jokainen osaa tehdä.

Eilinen ilta meni värkätessä kynsiä, hulluko olin niin aloitin sen vasta silloin kun nukkumaanki olis pitäny mennä... Pikkusen siis kiireessä ja häseltäessä tehty, mutta kelpaa mulle ihan hyvin. Vasen käsi on nätimpi, vasen meni ehkä vähän niin ja näin niin saatte kaikki kuvat sitte tuosta vasemmasta kädestä kuvattuna :)

Jokainen onkin varmaan kaupan hyllyillä nähnyt näitä Mavalan kotitekoisia manikyyrisettejä, itselläni oli nyt käytössä tämä Pinkki -setti. Setissä tulee mukana ohjeet ja kuvat ja tarrat ja kaikki maholliset mitä saattaisit tarvita. Vielä jos olisivat aivot sinne lisänneet ni sitte olis voinu ihan hyvin onnistuaki :D Mutta hei, eihän blondi nyt voi kaikkea osata heti ensimmäisellä kerralla, mutta yritin kuitenki ! Ja eikä tää nyt niin kauheen näkönen oo ! Kuvia alla vaihe vaiheelta ! Pinkistä kynsilakasta unohdin yhdessa vaiheessa ottaa kuvan, mutta se on tosiaan tuo Mavalan sävy Riga.

Tässä nakkini ilman mitään kauneustehosteita

Kynsiä kasvattava kirkas lakka

Joo, kyllä osaa lukutaidotonki tämän tästä tulkita !


Kynsilakat joita käytin. White, Riga ja tollanen pikakuivattaja kirkas lakka.

Tarrat päihin siten että jätät omista kynsistäsi sen valkean osan näkyviin.

Sitte huijot niihin valkoisen lakan päälle, siis vain päihin ja varo sotkemasta muita osia kynsistä ! Tarrojen pitäisi auttaa tässä hommassa mutta jos liian mahottomasti huijot ni saattaa levetä...

Tarrat pois kynsistä heti kun olet päät niistä lakannut. Sitten odottelet kuivumista sopivan ajan.


Tässä vaiheessa olen jo lakannut kynnet sillä Riga -sävyllä, ihan silleen hennosti vaan, varsinkin tuosta valkoisen päältä.

Lopuksi vielä pikakuivattaja ja kynnet ovat valmiit.

Sitten kun lopputulos on valmis, eli on valmiina kynnet joissa on jonkinlainen pinkkiä manikyyriä muistuttava ulkonäkö voit vielä kynsien kuivuessa lisätä sinne vaikkapa jotain kynsikoristeita tai kynsitarroja, ihan miten itse tykkäät. Itse päätin nyt tyytyä vain näihin mankyyreihin, koska huomenna on mahdollisesti pientä menoa... Lisään ehkä jotain kivaa vielä myöhemmin ! Kynnet saat pysymään kivan näköisinä pitempään jos lisäät kirkasta kynsilakkaa parin päivän välein jos ne alkavat näyttämään hieman tuhrusilta ! Ja tässäpä sitä oli taas yksi kynsienlakkaus -keissi valmiina :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !