Sivut

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pullavapullava

Hyvää huomenta ja tervetuloa taas perjantai -päivään ! Kyllä on mennyt taas viikko nopeesti ja tuntuukin siltä että mihin se aika meni. T lähti tänään taas töihin, eli pienoinen "kesäloma" on siis ohitse, ja mitä me tehtiin, ei niin mitään ! Ainakaan sellaista mistä nyt niin kauheesti kannattis mainita... Ei siis käyty missään reissussa yms. Kyllä me kahdestaan vietettiin aikaa ja oltiin, ihan terapeuttista sekin joskus kun tuntuu ettei aika riitä kaksistaan oloon millään. Noh, nyt päästään taas normaaliin päivä- ja viikkorytmiin.

Tämän päivän kuvituksena toimii kivat ja hyvänmielen kuvat mummolasta ;) Kävästiin maman kans eilen mummelia moikkaamassa ja kaffit juomassa, ja oli ihan pakko ottaa pari kuvaa ko mummolla oli tosi ihanat kahvikipot ja pöytätabletit ;) Mummelilla on hyvä maku sisustuksessa muutenkin, pitäis joskus ottaa yksityiskohdista kuvia, tykkään kovasti ! Hieman ehkä sellainen vanhoillinen ja romanttinen tyyli, jota on kuitenkin höystetty sopivasti ihanilla kirkkailla väreillä ja muilla kivoilla jutuilla. Ei siis mitenkään "mummola" tyylinen millään :)

Toivottavasti tänään kilahtaisi postiin Huutonetin tilaukset, tänään eivät vielä tulleet, odotin kyllä jo innoissani ! Noh, jospa ne sit tänään, laittelen kuvia kyllä kun tulevat. Eilen illalla touhuilinki paljon koruja, niistäkin saatte kuvia sitten myöhemmin kun ehdin ne kuvaamaan. Illalla ei enää voinut kuvata, valo ei oikein antanut periksi... Tein korusetin, mikäli joku tahtoo sen settinä, toki kelpaavat myös yksittäinkin, mutta setiksi ajattelin niitä kyllä. Ja aloitin myös mamalle tekemään kaulakorua, siitä se on jaksanu muistuttaa jo monta kertaa... Josko nyt viimeinkin saisin sen valmiiksi.

Meidän kahvikupit ja kauniit alustat ;) Hihi !

Mummolla on kukkia aina jossaki, ja aina melkein aina myös tuoreita leikkokukkia ;)

Adaliini oli niin sulonen että se piti ottaa mukaan kans ;)
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !