Sivut

torstai 21. kesäkuuta 2012

Puolukkasatoa

Tänä vuonna on ilmeisesti joka paikassa suomea ollut erityisen huono sää sekä kesä, ainakin tähän mennessä.. Täällä meillä pohjoisessa kärsitään todellakin kylmistä ilmoista ja sääskistä. Tänään kauppamaratonilla tallustellessa sai olla vielä edelleen nahkatakki päällä, huhheijakkaa ku tuntuki tollolta. Toisaalta niin ne kaikki muutkin joutuu paksuja paitoja ja takkeja käyttämään. Missä se kesä on, missä ne ihanat kesäillat ja lämpimät auringonsäteet ovat, mitä tälle maailmalle on tapahtunut ?! Mä niin kärsin, noh, tulee ainakin tehtyä koruja paljon ku ei ulkona viihdy...

Tämän vuoden juhannus tulee luultavasti olemaan hieman edellistä rauhallisempi, suunnitelmia ei ole ja kaikki ystävämmekin ovat lähdössä mökkeilemään. Huoh, noh, josko tuo mamma tekis ihanat pöperöt meille ja vietetään siellä sitten juhannusta ! Juomat kylmään vaan ja makkarat ja muut herkut tulille, kyllä se siitä vielä :) Auringonkin voisin vielä tilata ! Kahtellaan mitä tästä vielä tulee.

Tässäpä kuvituksena teille hieman varhaista puolukkasatoa ;)
Pikkiriikkisen kuva vääristää, "puolukat" ei oo todellisuudessa ihan noin tummat niinku noista ylemmistä kuvista näkyy. Ihanat ! Pitää tehdä tässä jossain vaiheessa erisävyillä tällaisia, niinku mustikat ja hillat kans ;)

Myöhemmin tulossa shoppailupostausta sitten, jahka saan kuvailtua kaikki ;)

<3

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköistä marjasatoa ;)

    VastaaPoista
  2. Hihih ;) Häätynee täydentää marjasatoa vielä muilla metsän antimilla ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !