Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Puutarhan puuhailua

Oijettä, hela dagen paisto aurinko, tai no ainaki päivästä se alko sillonku jaksoin herätä, ja minähän olen loikkinut siitä asti pihalla puutarhapuuhissa ! Hullu kait sitä sisällä silloin on, jotenka pahoittelut siitä etten tajunnut tehdä postauksia vaan tänään on ollut todella hiljainen päivä täällä blogin puolella. Mutta elämää tänään on riittänyt enemmän kuin piiitkään aikaan !

Tein tänään pientä tuunaushommaa meidän vanhalle puutarhapöydälle ja nyt se on kuin uusi ! Hieman ehkä ruuvit kaipaavat vielä kiristystä, mutta hyvältä näyttää, ei tarvitse sittenkään ostaa uutta. Hioin pöydän ensin hiekkapaperilla, jonka jälkeen harjasin pölyt siitä pois jotta pystyin levittämään suoja-aineen siihen päälle. Suoja-aine oli väriltään todella ruskeaa, ja se antoikin sitten kevyen ruskean sävytteen pöydälle ilman että siihen tuli suurta maalikerrosta päälle. Muutaman kuvan räpsin tästä touhusta, jotenka tässä on :)

Myöhemmin saatte kans puutarhapainotteista kuvailua, tänään todellakin oli täysin ulkoilupäivä, jonka jälkeen sitten sammuinkin kuin saunalyhty ja vetasin parin tunnin tirsat... Voipi olla unen saanti aika tiukassa illasta :D

Tässä vaiheessa aloitin hinkkaamaan tuolla hiekkapaperilla, eli reunoista näette kuinka lähti tuota "huonoa" pintaa pois.

Tässä näkyy kans värivaihtelu hyvin, eli reunoissa uutta puun väriä ja keskellä vielä sitä vanhaa ei hinkattua.


Tässä pöytään on levitetty hyvä kerros suoja-ainetta, ja pöytä on saanut kauniin ruskean sävyn ilman raskasta maalikerrosta, kätevää eikö totta ?!

Pöydästä tuli kaunis ja on kuin uuden värinen, hieman vain kiristellä ruuveja ja ehkä laittaa pari lisää jotta pöytä on tukeva ja that's it se on valmis !
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !