Sivut

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sormusten vääntöä !

Ja kova vääntöä olikin, en olisi uskonut että sormusten teko on näin vaivalloista, vaikka toisaalta taas tosi kivaa. Tää on ihan erilaista kuin muiden korujen teko, toisaalta taas kun on jo oppinut sen toisen tekniikan muiden korujen parissa niin nyt tuntuu jotenkin hirveän hankalalta opetella uusi tekniikka jotta saa sormuksia tehtyä. Sormusten teko on ihan kivaa vaikka vaikeaa, mutta sitten se tuntuu kivalta kun on saanut yhden tehtyä ja ihan oikeesti näyttääkin joltain, vaikkakin harjoituskappaleelta mutta silti :)

Tein eilen illalla muutamia harjoituskappaleita taas, taivuttelin yhden ainoastaan kuparilangasta, ja sitten muutamia Artistic wire 0.51mm:sestä, oli tarpeeksi pehmeää tähän tarkoitukseen. Kauniitahan niistä tuli, mutta silti en itse ole vielä niin tyytyväinen että niitä kehtaisi muillekin esitelllä, paitsi tietty blogissa. Täällähän sitä esitellään kaikki, koska kaikki on vielä mulle täysin harjoittelua :) Nyt kuvia muutamia kehiin !


Alin sormus on tehty sillä coctail -tyylillä, eli ensin vääntelin sormuksen tuosta artisic wire -langasta, jonka jälkeen otin hieman ohuempaa metallilankaa ja aloin kokoamaan sormusta. Helppoa kuin heinän teko ! Ja nätti tuli, vaikkakin nämä tällä tyylillä tehdyt sormukset ovat hieman isompia, mutta eipähän tartte sitten mitään muuta :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !