Sivut

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sormusten vääntöä

Niinhän minä eilen illalla sitten tokenin hieman tästä mun ärsyyntyneisyydestäni ja otin sormusmittapuikon käteen, ja aloin väänteleen sormuksia. Kaksi sain tehtyä ja kauniita tuli ! Alan vissiin jo kehittyyn ! Pikkuhiljaa kädenjälkikin paranee, ja alan olla tyytyväinen omiin tuotoksiini. Ongelmana on vielä että miten saisin sormuksista suhteellisen samankokoisia tai miten osaisin katsoa tuota taulukkoa ja tuota puikon jenkkimittataulukkoa oikein ja kerralla ! Eikä että ensin mittaan, sitten teen ja mittaan uudestaan ja perseelleen meni :D Noh, harjoitus kait tekee sen mestarin tässäkin tapauksessa, yritän ainaki ! Tässä pari kuvaa niistä sormuksista :)
Tänään tuli myös Helmikauppa.com tilaukset, ja olin ihan Happy taas ! Sieltä tuli kaikkea ihanaa ja kaunista, särölasihelmiä todella paljon, pääsen taas toteuttamaan itseäni kesäkorujen suhteen, jippii ! Huomenna tulee sitten varmaankin se korutaivaan tilaus, ihmettelin kyllä ettei tullu jo tänään, höh.

<3

2 kommenttia:

  1. Ihaniaihania! Voi vitsi, miten kivoja.
    t. Toisinaan itsestäänkin korutaiteilijan löytävä

    VastaaPoista
  2. Heippa Kaisa, ja kiitos kommentistasi :) Ja kiitos kovasti, yritän pikkuhiljaa opetella tätä sormustekniikka myös ;) Koruilu on mukavaa puuhaa !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !