Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sunnuntain viettoa

Tänään oli sitte vihdoinki se päivä kun T suostui lähtemään mun kanssa ilman kitinöitä Ikean ihmeelliseen maailmaan ! Jes ! Lähdettiin alunperin sieltä hakemaan puutarhakalusteita tuohon vielä tällä hetkellä kuvitteelliselle terassille, mutta eipä sitte vielä otettukaan niitä. Mietittiin kauan aikaa, mutta tultiin siihen tulokseen että käydään vielä katsomassa muualtaki, haluttais sellaiset kalusteet jotka vois tarpeen tullen taittaa kasaan, eli ei mitään "kiinteitä" mööpeleitä ole tulossa. Jotenka etsinnät jatkuu edelleen ! Muutoin löysin Ikeasta kyllä kaikkea hyödyllistä ja kivaa, ennenkaikkea sitä kivaa ;)

Mukaan tarttui siis pari lasipurnukkaa jotka menee vessaan pumpuleille ja muille jutuille, sitte otin muutamia laatikoita noille korutavaroille ja kaikkee muutaki. Ikea -reissun jälkeen käytiin syömässä kiinalaista ja sitte kurvattiinki jo kohti kotia ja Prismaa. Prismasta löysin sitte kirskikoita, jotka vei taas kielen mennessään !! Ou mai gaad ne on hyviä, menee kuulkaas melkeen kaikki kerralla :D Mutta hei, kuvia rakkaat ja pahoittelut tämän päivän hieman hiljaisesta menosta. On ollu taas tekemistä ja pikkuvelikin käväs miniän kans, joten hommaa on riittänyt. Myös koiruli sai kyytiä aikaisemmin, rullistelin sen kanssa pitkän matkan ja kyllä oli neiti tyytyväinen.
Huomiseen murut, menkäähän tekin kattoon teinihömppää neloselta, siellä olis laatuleffa Tyttö sinä olet tähti just menossa !

<3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/6/12

    Mikä nuita miehiä vaivaa. Vissiin yleistä tuo Ikeafobia. Markoakaan ei saa etes väkisten Ikeaan. Vissiin liian sokkeloinen miehen aivoille:D

    T: Jenni V

    VastaaPoista
  2. Joo en tosiaankaan tiiä, luulis että niitten olis helppo raahautua vaan kärryjen mukana ja sanoo välillä joo tai ei... Et oo saanu sitä houkuteltua etes hodarilla sinne ? :D Meillä toimii onneks tuo ruoka houkuttimena melko hyvin, sekä T:lle että koiralle :DD

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !