Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Terassikauden avajaiset

Omalla pihallamme siis :) Muistatte varmaan sen meidän viikon takaisen terassinrakennusprojektin, joka sai eilen arvoisensa päätöksen. Terassi rakennettiin ihan vaan sitä varten että saadaan viettää koko hela kesä nautiskellen olostamme siellä makoillen. Viime viikolla käytiin ostamassa Ikeasta tuolit ja tuunasin vanhan terassipöytämme uuteen uskoon suoja-aineella jossa oli väri mukana. Näihin kalusteisiin passasi sitten Askosta ostetut kauniit punaiset istuinsuojukset sekä Ikeasta aikoja sitten löydetyt punaiset suuret lyhdyt.

Laitoin terassin oikein nätiksi kaikkien näiden kivojen juttujen avulla ja laitoin sinne vielä ruskean viltin ja kaksi jättikokoista istuintyynyä jotka äitini on tehnyt mulle. Tyynyissä on käytetty ihan vain suuria sisätyynyjä, varmaan nekin Ikeasta ostettu, sekä Ikeasta ostetusta kankaasta ommeltu päälliset. Kauniit ovat, hieman ehkä epäkäytännölliset noin niinkuin sohvalle tarkoitettuina, mutta ulkona menevät ihan kivasti "penkkeinä".

Kukkina toimi itse poimitut kivat ja kauniit voikukat omalta pihalta, sekä Ikeasta ostetut löytö-kukkaruukut. Olivat kauniin kulutetun väriset :) Neitokainenki pääsi mukaan kuviin, yhdne laitoin vain vaikka se koitti olla kyllä jokaisessa mukana. Grilliksi suosittelen jokaiselle sellaiselle henkilölle sähkögrilliä, jotka eivät jaksa värkätä hiilien tai kaasupullon kans. Sähkögrilli on tosi kätevä ja se on sopivan pieni, jos siis tykkää sellaisesta, ja meille se passaa hyvin :) Kesäisin tulee melko harvoin grillailtua, ja suurempi grilli menisi ihan hukkaan, päädyimme siis tällaiseen kätevää ja pieneen kapistukseen jota voin kyllä suositella :)Sääskiä täällä pohjoisessa muuten taas riittää, jotenka täytyy ottaa kovat keinot käyttöön niiden karkottamiseksi. Ostettiin S-raudasta sellainen jättimäisen terveyssiteen muotoinen sääskikarkotin joka toimii jollaki aineella sitten kun se kuumenee, ja on kuulkaas kätevä ja halpa ! Suosittelen kokeilemaan, maksoi S-raudassa jotain alle 30e, ja täyttöpakkaukset alle 10e, eli halvalla pääsette mikäli olette kyllästyneet noihin halavatun itikoihin !

<3

6 kommenttia:

 1. Näyttää kutsuvalta paikalta! Täällä etelän kerrostaloalueella on pieni kaistale vihreää talojen välissä, mutta kyllä sinnekin on joku kantanut pallogrillin ja keinutuolin - jep ;) - näin täällä

  VastaaPoista
 2. Juu, täällä Pohjosessa on hieman vapaampaa tää asuminen ja kämpät on isompia :) Meilläkin on iso rivitalokolmio, jossa iso piha, kiva tehdä kesää sinnekin :) Toivottavasti teilläkin tuoksuu grilliruoat joskus nenään, ihanaa kesäntuntua ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19/6/12

  Oi kesän ihanuutta. Kyllä teidän passaa oleskella terassilla. Ja nuo voikukka-asetelmat....kauniimpaa ei löydy kukkakaupastakaan. Meilläkin on sähkögrilli mutta vielä pienempi. Käytämme sitä talvisin sisällä. Toivottavasti se terveyssiteen muotoinen vehje pitää sääsket ja mäkäräiset loitolla. Terveyssiteen muotoinen. lol. Hyvää kesää! Aurinkoa ja helmeilyä, kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 4. Kesä on kyllä ihanaa aikaa, paistais vaan tuo aurinko, huoh... Terveyssiteen muotoine vempain on muutes hyvä, kannattaa testata ! Ja voisin melkein joku kerta ottaa siittä vaikka kuvankin niin kaikki tajuaa sitte mistä mä vaahtoan :D

  Aurinkoista kesää myös sinulle ! :)

  VastaaPoista
 5. No mikäs se on rotu tuolla terveyssiteen näköisellä koiralla?

  VastaaPoista
 6. Hei JaanaT ja kiitos kommentistasi !

  Mun silmään ei kyllä ihan välttämättä näytä tämä koira terveyssiteeltä, mutta kauneushan on katsojan silmässä eiks niin ;) Mutta neitokainen on ihan täysin coktaili, eli sekarotuinen on, pääosassa näyttäis olevan sheltti. Muita rotuja en tiedä enkä oikein uskalla veikkaillakaan :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !