Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tiimarin aarteita

Empä olis uskonut että käydessäni Tiimarissa löydän vaikka ja mitä kivaa, jopa kivihelmiä ! Niinku What ?! Ei siitä nyt niin kovin montaa vuotta ole aikaa kun ainakin tämä meidän Tiimarimme oli sellainen suurinpiirtein tiskinalta myytävien tuotteiden varasto... Eli tosi kämänen, nyt siellä myydään heliumipalloista lähtien ihan kaikkea mahdollista, nyt varsinkin kun tämä helmihulluus on ottanut vallan melkein jokaisesta naisihmisestä maan päällä... Eihän sieltä tahdo enää löytyä mitään sellaista ns. halpaa tavaraa !

Aikoinaan Tiimarista haettiin kouluun kaikki kivat kynät, vihkot ja pyyhkärit, koska sieltä ne sai halvimmalla... Nope, se ei enää meekkään niin, nyt siellä on kaikki tosi fiiniä ja kallista, aika pelottavan puhdas paikka mun mielestä... Mutta löysinpä nyt kuitenkin kivoja juttuja, ja olin niihin tyytyväinen ! Siellä oli tosiaan iso laari helmiä pullollaan ja jätti kyltti jossa luki että -50%, ja minähän olin siellä sitte perse pystyssä tonkimassa aarteita :D Otin pari pikku pussukkaa sieltä ja sitte otin helmihattuja ja yhden pussin turkooseja nugetteja, ne oli kauniita ! Nyt kuvia muutama taasen alla, olkaapas hyvät ja käväskääpä kurkkimassa teidänkin lähi Tiimaristanne josko sieltäkin löytyisi alennuksia ;)Alimmissa kolmessa kuvassa on niitä helmiä jotka olivat alennuksessa. Nuo punaset oli tosi kauniita, suunnittelinkin näiden lasihelmien survomista johonkin kesäiseen rannekoruun vaikkapa... Hmm.. Katsotaan mitä keksin ;)

<3

2 kommenttia:

  1. Kävin tämän postauksen jälkeen siis Tiimarissa. Ja ostin sieltä howliitin/magnesiitin näköisiä kolikoita =) Eikä ollut ollenkaan paha hinta!

    VastaaPoista
  2. Aijaa, kiva jos hoksasit mun jutustelun jälkeen kävästä siellä, kiva jos musta oli apua ! Ei ne munkaan mielestä ollu kalliita, ja jäi vielä muutamat helmet kaiveleen, taidan hakia jotaki muutaki vielä :) Jotenki yllättävää että Tiimarista löyty tuollasia :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !