Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tilauksesta kaulakoru

Asiakas tahtoi kaulakorun joka mätsäis aikaisemmin tehtyyn rannekoruun sekä korvakoruihin. Haluttiin ainoastaan mustaa ja valkoista tähän koruun, eli aika simppeli oli korusta tulossa. Halusin siihen kuitenkin itse jotain vähän enemmän ja käytinkin sitten ruusukullan värisiä rondelleita mustien helmien reunoilla jotta tulos ei olisi liian tylsä. Ja korustahan tulikin todella arvokkaan näköinen ja todella kaunis kokonaisuus. Nyt passaa kaikki korut yhteen :) Naminami ;)


Tänään sain myös aikaiseksi kokeilla hieman kieputtelua sormuksiin, huhhuh että on hankalaa ! Kyllä minä sen langan vielä joku päivä selätän ! Ei tuo jälki nyt ihan kauheeta ollu tai oo enää, mutta silti tahtoo petrata lisää. Nyt sitte ihan sormia särkee ku oon tehny tänään tosi paljon koruja. Välillä aina rykästä oikeen kunnolla että saa tuota tilausjonoa purettua pienemmäksi. Tänään sain tämän kaulakorun ja rannekorun tehtyä ja tänään lähti yksi settikin kohti uutta kotia. Pikkuhiljaa hyvä tulee :) Seuraavaksi tilausjonossa onkin pinkki avainnauha, varmasti kiva tehdä ku pinkki on aina pop !

Huomiseen taas muruset, pysykäähän kuulolla ja nauttikaa viikonlopusta ! Täällä meillä on hiljaista, T töissä ja porukatki on Helsingissä, joten ihan saan laatuaikaa vietellä itekseen elukoiden kera. Sunnuntaina sitten hyökätään T:n kanssa Ikeaan ja voe mahoton sitä hommaa sitte ! Kuvia siis tiedossa taas :)


Madcon -Begging

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !