Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

TuesdayTiistai tuli taas, ihan yhtä yllättäen ku aina ennenkin, en ees oo hoksannut, jotenki mulla tuntuu nykyään menevän päivätki sekaisin eikä kauheesti päivissä ole eroja. Aika tylsää, kyllä ! Tänään oli suunnitelmissa raahata T:tä pitkin ja poikin sen omien menojen mukaan. Sillä on ollut hammaskipuja jo pari viikkoa ja tänään oli tarkoitus mennä lekurille näyttään sitä uudestaan sekä sen jälkeen röntgeniin kuvattavaksi. Lekurilta saatu "taju pois -lääkkeet" ja kuvauksissa hymyilty kauniisti :) Kävästiin myös välissä syömässä pientä suolaista Pressossa, tosin siis minä söin ja T katso vieressä, se ei saanu syyä ku lääkkeitä vaan :D Hihhih.

Tumblr_m55gr3qmax1qdxzcho1_400_large
weheartit.com
Tällä hetkellä ehkä hieman parempi mieli kuin mitä aamun postaus antoi ymmärtää. Ei vieläkään kauheena sädehtivä ole tää mun maailma, mutta parempi jo. Porukatki tuli isolta kylältä kotiin ja siellä olinkin juuri viettämässä aikaa ja hakemassa kieli pitkällä tuliaisia. Ihanuuksia tulikin ! Laitan kuvat niistä myöhemmin illalla kun saan ne kuvattua ! Kyllä se mama tietää mistä mä tykkään ;)

Kävin myös karvaperseen kanssa lenkillä rullaluistimilla, ihana nähdä kuinka toinen nauttii kun saa juosta ihan täysillä ilman rajoja ! Neiti oli jopa laihtunut, meni vanhat valjaat ihan heittämällä päälle, vois melkeen jopa kiristääkin vähän ! Oliskohan multaki lähteny pari kiloa ? Turha toivo... No ehkä vähän kuitenki, ei ne ainakaan oo lisääntynyt ! Seuraavaksi ohjelmassa olisikin Game Of Thronesin tuijottelua sekä pihatöistä selviämistä. Pihalla sai juoksuttaa manuaalista ruohonleikkuria hiki päässä ja haravaa näyttää samalla perästä. Mutta nyt hyvää iltaa kaikille ja palataan myöhemmin taas asiaan ! Ehkäpä joskus tosi paljon illemmasta tulee se viimeinen postaus, meillä on saunailta äipällä ;)

Moimoi muruset !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !