Sivut

torstai 21. kesäkuuta 2012

Uuuu, kesän lapsi mä oon !

Ja sitä rataa ! Huomenta vain kaikille, täällä valmistaudutaan kaupunkiin lähtöön, tänään on nimittäin yöttömän yön kauppamaratoni ! Tänään siis toivottavasti tehdään kivoja löytöjä, ostetaan itsemme onnelliseksi tai tyydytään johonkin kun kuitenkin tahdotaan vaan ostaa jotaki. Materialistiko ? En suinkaan, tykkään vaan tavaroista :D Hihi, tuskin ostelen mitään kovin turhaa, pientä vain. Mitään suurempaa tarvetta millekään ei ole, mutta lähdempä tsiikailemaan, viime vuonnakin löysin vaikka mitä kivaa !

Löydöistäni tulee siis taas myöhemmin juttua ja kuvia jahka saan ne kuvattua. Samoten kuin uudesta luuristani.

Nyt saatte aamunalkajaisiksi kuvia uusimmasta rannekorusta jonka väsäsin eilettäin illalla ! Eilen illalla pitensin myös yhtä asiakkaalle menevää kaulanauhaa, ja nyt se on paljon parempi, pituuttakin taitaa olla mahtavat 57cm kaulassa roikkuessa. Muutoinkin sain pari uutta tilausta ja niiden suunnittelua pitäisi alkaa miettimään. Ja tänään tuli Huutonetinkin tilaukset, niistä myös kuvia myöhemmin, ehkäpä jo tänään ;)

Tähän rannekoruun käytinkin kahtia uusia helmiä joita tuli Huutonetin tilauksessa, ja voi vitsit ne oli ihania 10mm mollukoita ! Uijui, vielä hieman korostin niiden väriä laavakivillä jotta kesän tunne olisi valmis. Enjoy !<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !