Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Väripaletin mietintää

Tämän kesän ykkösvärit on ihan selvästi, vihreä, turkoosi ja pinkki. Pinkki tulee itselläni ainakin välillä jo korvista, mutta muilla ei vissiin vielä :) Kiva ja ihana värihän se on, mutta nyt kun tässä korupuuhassa sitä väriä tuijottelee koko ajan ja päivästä toiseen alkaa se jo hieman kyllästyttämään... Jotenka, ei muutakuin välillä muutakin väriä kaulaan ja ranteeseen kuin se iänikuinen pinkki. Tässäpä siis kuvailin hieman uusia värityksiä ja väriyhdistelmiä jotka on mun mielestä kauniita ja joita asiakas tahtoi omiin avainnauhoihinsa :)
Ja kuten kuvista näkyy, värit kuten pinkki, kirkas ja muut vaaleat sävyt ovat nyt in, ainakin koruissa :) Joskus olisi mahtava tehdä joku todella räikeä, vaikka jotain ihanaa oranssia, keltaista ja kirkasta, vielä joukkoon hieman vihreitä väriläiskiä niin vaikutelma olisi upea ! Ja koru vielä upeampi käytössä, oijoi :)

Mutta oikein mukavaa iltaa kaikille murusille, minä alan viettämään taas omaa aikaa, T lähti juuri yöksi töihin :) Huomenna saatte kuvia mun Huutonetin tilauksesta, jossa tuli jättisäkillinen papukaijalukkoja kaulanauhoihin, eli niitä klipsijuttuja :)

<3

2 kommenttia:

 1. Pinkki-turkoosi on ihana yhdistelmä, kuten keskimmäisessä kuvassa näkyy. (:
  Kaunis blogi sulla! (:

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Nanti Laa, olenkin pyrkinyt pitämään blogini sellaisena seesteisenä ja helppolukuisena, yksinkertainen on kaunista ;)

  Itse tykkään kyllä kans pinkki-turkoosi -yhdistelmästä, ja mulle turkoosi on ainakin tämän kesän SE juttu :)

  Kiitos kommentistasi, ja ihana että liityit lukijaksi <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !