Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Vihreä rannekoru

Tekasin illalla koruhurmioissani paljon koruja ja tässä tulee taas yksi esittelyyn. Aamulla saittekin kuvia sormuksista jotka tein ja nyt tulee rannekoru. Sormuksissakin on muuten jo kädenjälki parantunut huomattavasti, ei oo enää ihan karmeita kötöstyksiä vaan ne näyttää ja tuntuuki jo ihan sormuksilta. Oon ylpee niistä ! Seuraavaksi tarttisin sitte sellasen erilaisen sormusmittapuikon, sellasen missä olis se ura siellä toisella puolella ja toisella puolella mittataulukko. Uran avulla olisi helpompi liikutella sormusta siinä puikossa, nyt se on hieman hankalaa uran puuttumisen vuoksi.

Mutta tähän postaukseen otin mukaan tällaisen hauskan näköisen rannekorun jonka tekemistä olin miettynytkin jo tovin. Tiimarista löysin tuollaisia hauskoja kahden sydämen riipuksia tai jakajia, en oikein vielä päässyt yhteyisymmärrykseen että mitä ne oli, mutta kauniita kyllä ! Pääsivät sitten tähän kauniiseen kesäiseen rannekoruun näytille. Käytin korussa mustia laavakiviä, kirkkaita särölasihelmiä sekä kirkkaan vihreitä lasihelmiä. Välihelmet ovat hopeoituja samoten kuin lukko ja sydänkoriste. Kuvia alla !

Myöhemmin saatte myös postauksen siitä kuinka mun ja mamman matka kävi tänään Simon "keskustassa" ostoksilla ! Kaveri vinkkas että siellä on sellanen kiva pieni putiikki missä myydään kukkia ja palakankaita eli metritavaraa ! Ja huhu kertoi myös että tiedossa olisi Vallilan -kankaita hyvinkin edullisesti ;)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !