Sivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Villihelmestä helmiä

Villihelmestä tuli eilen tilaukset kotiin postilaatikkoon, kävin kahdesti katsomassa postia josko olis tullu, ekalla kerralla ei onnistunut, tokalla sitte palasin hymy korvissa sisäll :) Se on kuulkaas joulu ainainen kun tilailet helmiä suoraan kotiin, ehkä välillä liiankin helppoa ! Olis niin ihana päästä useamminkin käymään ihan paikan päällä helmikaupoissa, mutta eihän täällä Kemin tienoilla mitään ole. Lähin taitanee olla Oulussa se Hopeavintti mistä olenkin aikaisemmin kertonut, tässä postauksessa.

Yleensä kun netistä tilailee ei välttämättä aina tiedä mitä sieltä tulee, näin ollen olisikin ihana jos saisi aina hypistellä tuotteet ennenkuin tilaa, eipähän tulisi mitään vikatikkiostoksia. Eipä niitä nyt useasti tule, mutta joskus on kuvitellut tilaavansa tietyn väristä helmeä, mutta kotiin tullessa se helmen väri ei ihan ehkä sitten kuitenkaan vastaa sitä mitä kuvitteli. Toisaalta taas helmikauppojen ja verkkokauppojen tulisi ottaa oikeassa valossa kuvat helmistä siten että ne olisivat mahdollisimman todenmukaiset, sekä laittaa kaikkiin tuotteisiin kunnon kuvaukset ja kerronnat että mitäkä se tuote sisältää. Joissakin nettikaupoissa on ERITTÄIN huonot selostukset helmien laadusta sekä väristä, näihin asioihin tulisi panostaa enemmän. Näitä asioita miettiessä varmasti myös asiakaspalautukset vähenisivät, ja asiakkaat kuten minä, tilaisimme suuremman määrän jotain tiettyä helmeä. Itselläni on ainakin pieni pelko aina siitä mitä tulee tilattua, jotenka tilaan ensin pienen satsin ja jos olen tyytyväinen tilaan seuraavalla kerralla suuremman satsin.

Mutta kaikista paras tilanne olisi se että saataisiin tänne pohjoiseenkin joku helmiputiikki, ei viittis aina Ouluun asti lähtee helmiä hypisteleen :D Mutta senhän minä teen niin kauan kunnes se putiikki tänne tulee !

Ja hei, aihe meni taas menojaan sinne väärälle puolelle, jotenka tässäpä saatte kuvia mun Villihelmen tilauksesta ! Tilasin ainoastaan korukiviä, eli akaatteja, aventuriinia, karneolia ja muita kivoja juttuja :) Pari lasihelmeekin eksyi kyytiin ;)


Noista keskellä näkyvistä lasihelmistä tein kauniit puolukkakorvikset, niistä kuvia myöhemmin ;) Noiden nimikin oli hurrikaani, koska toi väritys on tosi mielenkiintoinen, ja oli vielä opaakkikin !


Oijoi noi peridiootti Jadet on rakkaus ! Ihanan pehmeän tuntuinen päältä, ja niin kaunis korussa, esim. karneolin parina tai hopean ja mustan kera <3


Hyvä tilaus oli siis ! Näistä muutamista helmistä teinkin koruja, niistä tulee juttua myöhemmin :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !