Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Yleistä jorinaa, eli sarjassamme tyhmät otsikot jälleen...

Värejä värejä ja vielä kerran värejä, höystettynä tietty hopealla ja kaikella mahdollisella ihanalla ja kiiltävällä ! Tätähän tää on, harakka tykkää kunhan vaan kiiltää kivasti ja alkaa hymyilyttämään kun näet kohteen jolla on näitä ominaisuuksia... Huoh, mulle käy aina näin, yritän etsiä jotain tiettyä ja päädyn tilailemaan vaikka ja mitä... Tietenkään niistä ei mikään ole turhaa, mutta silti vois joskus hieman rajottaa tätä helmihulluutta. Noh, kuten sanottu jo aikoja sitten, voisinhan käyttää rahani johonkin muuhunkin ja paljon tyhmempään.

Vissyä ja auringon palvontaa

Tämä alkuvalitus siis johtuu nyt siitä että tein eilen aamulla tilauksen Helmikori.fi verkkokauppaan ja tilasin sieltä vaikka ja mitä kivaa, sitten innostuin taas Art_Aliissan tuotteista Huutonetin puolella ja sitte eilettäin illalla sain vielä kitistyä T:n mukana mun helmihömpötyksiin ja pistin jättitilauksen menemään Helmikauppa.com verkkokauppaan... Voi APUA ! Mutta hei, oon ansainnu noi, ainakin omasta mielestäni. Oon viime päivinä tehny avainkaulanauhoja niin paljon että kyllä tuntuu jo sormissa. En siis nuiji itseäni ottaan vaan taputtelen kiltisti ja kehun kuinka kivasti taas piristin itseäni :)

Tänään toivottavasti tuleekin sitten postin mukana Korutaivas.com tilaukset, niistä saatte sitten joko illalla tai vasta lauantaina esittelyä, katsotaan miten ehdin kuvailemaan niitä. Tänään on muutenkin hieman kiirus päivä, aamusta suuntaan heti kampaamoon ja sen jälkeen ostoksille lauantain juhlia varten, ja tämän jälkeen kiiruhdan tapaamaan hyvää ystävää pitkästä aikaa ja näen erästä Oulun suunnalta tullutta tuttuakin, kiva päivä siis tiedossa :) Yritän laitella muutamia ajastuspostauksia tulemaan, koska tiedän että nämä pari päivää tulevat olemaan hieman kiireisiä taas, mutta eipä tuo haittaa, kesä on menemisen aikaa ;) Lauantaiksi on ainakin vielä lupailtu hyvää säätä, joten ei muutakuin grilli kuumaksi ja jäät pakkaseen odottelemaan ! Lauantaina olisi siis tarkoitus vihkiä tämä meidän uusi terassimme kesäkäyttöön ja ystäviä on kutsuttu kylään syömään ja juomaan ja pitämään hauskaa :)
Kuplista lasin pohjalla tuli mieleen kirkkaat särölasihelmet, siksi siis tällainen kuva :)
Jep, eli tällaista on luvassa tänne päin ! Koitan pitää kameraa mukana välillä, jotta myös kuvia tulisi otettua. Ainakin kampaamoon se on otettava ja pakotettava mun ihana luottokampaajani ottamaan karmeat ennen kuvat ja loisteliaat jälkeen kuvat, suostuukohan se... Viettäkäähän tekin mukava perjantaipäivä ja muistakaa ottaa aurinkoa !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !