Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Avainnauha valmiina

Eli liittyen siis edelliseen aamun postaukseen, jossa esittelin vähän sitä tekovaihetta tästä avainnauhasta. Nyt se on sitten valmis ja valmis kuvattavaksi. Kuvasin sen ja nakkasin tänne, eipä siinä sen kummempia taikasanoja tarvita. Tämä päivä menee jälleen siis tuossa lattialla istuen ja selkää voivotellen, josko mä tässä alkaisin kuvaamaan tuon meidän vanhan sohvan tuolta pikkuhuoneesta ja laittaisin myyntiin. Saatais iso sohva tuolta pois ja ostettua sitten hiukkasen pienempi tilalle, joskos sitten saisin myös jonkin pienen työskentelytilan sinne ahdettua itselleni... Ei meinaa selkä kestää enää tuota lattialla istumista, vaikka se onki kauheen kätevä ku kaikki on käsien ulottuvilla eikä tosiaankaan kirjaimellisesti tartte persettänsä pahemmin nostella...

Kuinkas teillä muilla koruilijoilla on hoidettu nämä työskentelytilat ja missä ylipäätänsä teette koruja ?


<3

2 kommenttia:

  1. kaunis kesäisen aurinkoinen nauha siitä tulikin :) mun työskentelytila on keittiössä, joko ruokapöydällä tai työpöydällä. eli kaikki pitää kerätä joka välissä pois... lattialla istumista ei voi edes ajatella, ei enää moneen vuoteen, saati että siinä vielä jotain tekis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Outiriina :) Minäkin aikaisemmin tein tässä olohuoneen sohvalla, mutta sekään ei sitten enää oikein sopinut kun aina kaikki piti kerätä pois. Vielä ku on kintut sen verran vetreät niin yritän hoitaa koruilut lattialta käsin, toiveissa olisi että yksi huone muutettaisiin työhuoneeksi ;) Ei muutaku ukko hommiin vaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !