Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Avainnauhoja

Pikkusen pidin taukoa noiden avainnauhojen teosta, ja joha taas maistui niiden teko :) Oli varmaan viikko etten tehnyt niitä ollenkaan, jotenki oli vaan vaikee tarttua pihteihin ja tehdä taikoja. Nyt taas tuntuu kivalta ja teinkin kolme avainnauhaa heti kerralla yhdessä vuorokaudessa, olin ahkera ja taputin itseäni päähän :)

Asiakkaalla oli toiveena pari pinkkiä nauhaa ja yksi turkoosi, jotenka ne on nyt kaikki valmiina, pinkeistä nauhoista tulee kuvat nyt ja turkoosista nauhasta kuva sitten hieman myöhemmin jahka saan sen kuvattua. Eli eli asiaan siis !


Kuvissa siis kaksi erilaista nauhaa, aika samantyyliset ovat, mutteivät sitten kuitenkaan täysin. Käytin erilaisia pinkkejä helmiä molemmissa ettei olisi täysin samanlaiset, ja tuo loppuriipushässäkkä -juttu on erilainen molemmissa. Näiden teossa ei koskaan saa toinen toistaan samanlaisia tehtyä, aina on jotain mikä on erilaista kuin jossain toisessa ja näin ne ovatkin kaikki sitten niitä uniikkeja. Keneltäkään ei taatusti löydy samanlaista killutinta kaulaan ;) Se on se hyvä puoli itse tehdyissä koruissa ja jutuissa !

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !