Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Grey's anatomyJep, jäin koukkuun kertaheitolla ! Uumama, oon koittanu vältellä tätä sarjaa ihan viimiseen asti ja oon aina aatellu ettei se oo sellanen mistä tykkäisin, mutta jep, niinhän siinä sitten kävi että katoin ensimmäisen kauden ja jäin koukkuun. Tai no pienoinen koukutus alkoi jo ekan jakson kohdalla :D Jotenka, tästä pääsemme kätevästi sitten siihen aiheeseen että tulin hulluksi ja juoksin kaikki Kemin isot putiikit läpitte ja ostin kaikki loputkin kaudet kotiin itselleni. Kuinka hullu voi ihminen olla ?!

Nyt mulla on parit kaudet kotona, ja pari kautta tulossa CDON.comista, koska en löytänyt kolmoskautta mistään kaupasta ja seiska kausi oli sikakallis kaupoissa. Jotenka pääsin halvalla ja tilasin netistä ne molemmat ja säästin varmaan parikymppiä reippaastikki ;) Nyt sitten suu mairiana kahtelen ja vaivutan itseni järkyttävään univelkaan, tosi fiksua juu...

Samalla koitan tehdä muutamia avainnauhoja tässä, mutta illan tullen ei viiti ennää kattovaloja laittaa tuijaileen niin päiväsellä teen parit korut ja pyhitän täysin illat tälle ihanalle sarjalle. Yksi avainnauha valmistuikin jo ! Saatte kuvia siitä jahka saan sen kuvattua. Toinen avainnauha onkin jo parhaillaan menossa kohti valmistumistaan, pikkuhiljaa hyvä tulee :) Väreinä on nyt valmistuvissa nauhoissa lähinnä pinkki, seuraavaksi teen sitten turkoosin tekeleen, kauniita kesän värejä selvästi hamutaan nyt ;)

Kuvituksena toimivat nyt pari kuvaa näistä mun hulluuspuuskissani ostamistani tv-sarja bokseista, toivottavasti sain teillekin pienen innostuneisuuskipinän sytytettyä, koska suosittelen tätä sarjaa kyllä jokaiselle ! Eli sinä joka et oo vielä kattonut jaksoakaan, alahan katsomaan, jäät taatusti koukkuun !


Google.com
<3

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Greyn anatomian ihmeelliseen maailmaan! Turvavyöt kiinni, sillä matkassa kohtaa jäätikun lävistyksiä, käsiä lihamyllyssä, ampuma-välikohtauksia, nolla nolla seiskaa ja edestakas veivaamista suhteissa ja leikkaus-saleissa ;) Lempihahmoni on/oli Lexie. Sitten odottelemaan McSteamyn uutta onnea!

    VastaaPoista
  2. Äääääkkkk ! Ninni ! Nyt meni kuule ihan vilunväristyksiä ku alko niin jännittään, tietääpähän miten seuraavat yöt menee taas :D Ei siis kannata edes haaveilla nukkumisesta, ounou :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !