Sivut

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Helmitilauksia

Mökiltä ollaan taas palattu takaisin sivistyksen pariin ja blogihommat jatkuu ! Pientä lomailua pidin tuossa, mutta nyt taas palaan sorvin ääreen. Mökillä mulla oli niiiiin surkee netti puhelimessa ettei sieltä pahemmin voinut blogia päivitellä eikä edes kommentteihin vastailla... Jotenka kaikki on nyt vähän viiveellä tapahtunut :) Tänään tultiin tosiaan takas jo tuossa aamupäivällä, mutta purettuamme kamat kasseista lähdettiin kreikkalaiseen syömään ja juhlistamaan T:n synttäreitä, nyt sillä on saman verran plakkarissa ku mullaki :)

Just päästiin takasin kotiin ja aloitin tarkastelemaan mitäs se posti onkaan tuonut mulle mun loman aikana ;) Laitoin tilauksen alkuviikosta menemään Helmikauppaan ja Helmikoriin, jotenka tuotteet tuli torstaina mulle. Helmikorista lähti tilaukseen hieman isompia laavakiviä, erilaisia lasihelmiä sekä pikkusia perhosia. Helmikaupasta nyt tuli taas vaikka ja mitä, huoh, niitä en jaksa etes alkaa luetteleen, menis ikä ja terveys siinä hommassa. Mutta jos nyt päällisin puolin mainitsen niin särölasihelmiä niinkuin aina, erilaisia lasihelmiä, kristallihelmiä, puristushelmiä sekä helmiäishelmiä eriväreissä. Ihana paketti siis tuli ! Ja nuo Helmikaupan jutut tulee aina tollasessa isossa kirjekuoren näköisessä pahvilaatikossa ni se on aina paljon jännempi aukastaki :D Ihanku lapsi jouluna, voi luoja...

Hihhih, myöhemmin saatte sitten hieman mökkikuvia sekä Ranuan elukkapuiston elukoita ;) Sinnehän sitä oli päästävä elukoita tuijotteleen ja voi että on ne kauniita, söpöjä ja mahtavia ! Possut haisi pahalle.

<3

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi kun ihanan näkösiä nuo viimeisen kuvan vaaleanpunaiset helmet. ♥
    Harmittaa kun ei itse ole päässyt tilaileen pitkään aikaan. Viimeistään ens kuussa pakko saada uusia helmiä! (:

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin ite kans, en osannut ensin oikein päättää siinä nettisivulla että tykkäänkö, mutta nyt tykkään kyllä :) Ihanan mattavärisiä ja kunnon pinkkejä ! Kun tilaat, kannattaa tilata Helmikaupasta, hyvät valikoimat ;)

    Kiitti kommentista <3

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !