Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Hojohojo isopomo

Hojohojo apukamu ! Mä oon ihan jääny koukkuun tuohon ärrän mainokseen, hoen tuota noitten isopomo - apukamu -juttua kokoajan ja jokkaiselle, hieman meinaa olla T:llä ja äispällä hermot kiriällä :D

Eilen illalla tein yhden avainnauhan jälleen lisää, siitä en laita kuvia ku oli samanlainen kuin yksi jonka tein aikaisemmin, jotenka olisitte vaan nähneet samat kuvat. Yhden kuvan laitan kuitenki siitä vanhasta että pysytte kärryillä kuitenki :) Tein vaan sen muutoksen että laitoin noita mustia helmiä palleroina ainoastaan, en laittanut noita tyynynmuotoisia ollenkaan. Muutoin täysin sama !


Eilettäin oli muutenki ihan kiva päivä, touhuttiin vaikka ja mitä, muunmuassa soiteltiin pitkin ja poikin isännöitsijää että tulisivat aukaseen meidän lattiaviemärin vessasta ! Huh, että olikin homma, joka paikassa oli "muka" linjat tukossa eikä minnekään päässy läpitte... Onneks asutaan sen verran pienessä lähiössä että yksi isännöitsijän toimistoista on ihan kävelymatkan päässä, jotenka minähän otin batmobiilin alleni ja kurautin hakkeen huoltomiestä apuun :D Kaikki hyvin taas !

Eilen tehtiin myös T:n kans ruokaa vanhemmilleni, naudan lehtipihvejä ja salaattia :P Naminami, olipas hyvvää ! Meillä on aina välillä tapana kutsua äippä ja isukki syömään meille ku meki aina syyään niillä kaikkee mahollista ni pitäähän se välillä niitäki lahjoa ja pitää hyvällä tuulella.

Kävin myös lenkillä neitokaisen ja mamman kans ja siitä sitten suoraan kurvasinkin äipälle iltasaunaan, sai lihakset hyvin levättyä saunan  lauteilla pötkötellessä. Kyllä sitä pitäis olla myös oma sauna, ehkäpä sitten joskus kun se oma koti saadaan allemme, ei ehkä ihan pariin vuoteen vielä mutta jossain vaiheessa kuitenkin :) Toivossa on hyvä elää !

Mukavaa keskiviikkoa kaikille murusille ja uusille lukijoille sydämelliset tervetulohalit <3

<3

2 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !