Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Hopeavintin löydöt

Hieman ehkä venähti näiden ostosten esittelyt, mutta hei parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Tosiaan meillähän oli tostaina se shoppailupäivä ja mulla oli yks ainut goal, eli käydä Hopeavintillä taas ihasteleen helmiä ja ostamassa taas varastot täyteen kaunokaisia :) Kävin ainoastaan tuolla Hopeavintillä, en sitten jaksanut enää raahautua sinne Ikihopeaan laisinkaan... Oulussa kun on niin penteleen hankala saada parkkipaikkaa mistään niin jätettiin sitten suosiolla se ydinkeskusta käymättä.

Hopeavintiltä löysin muutamia ihania kivinauhoja, särölasihelminauhan sekä helmiäishelminauhoja. Näiden lisäksi otin vielä vähän kullanvärisiä lukkoja ja sitten jotaki vaijerihässäkkäjuttua, onko se nyt joku vaijerisuoja vai mikä... Häätyy kokeilla miten se toimii. Kaikki lasihelmet olivat putiikissa -20%, jotenka hamstrasin niitä sitten hieman enemmän. Hopeavintillä käydessä huomaa helposti että aikaa kuluu kuin siivillä ja sieltä tekee oikeasti ihania löytöjä kun saa itsekseen niitä hypistellä ja miettiä mihin tarkoitukseen käyttäisi mitäkin.


Alhaalta ylös: Oliskohan ollu Larvikiitti(?), Ching Hai -Jade, Ametisti ja lopuksi värjättyä aventuriinia(?) Etummaiset 8-9mm ja takimmaiset 6-7mm.Tänään olisi tarkoitus kävästä hieman rantsussa terassilla ja illemmasta sitten hömpöttelemään yöelämään... Ounou !

<3

3 kommenttia:

 1. Voi pojat mitä kaunokaisia!!
  Hauskaa iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä :) Helmiäishelmissä on ihania värejä, alkaa olla jo vähän syksyn tunnelmaa. Larvikiitti on yksi suosikeistani, sen pinta hohtelee niin kauniisti. Kiva nähdä mitä näistä vielä tulee.

  VastaaPoista
 3. Hei Eija ja Helmi, kiva kun kävitte ihastelemassa kanssani näitä :) Tosiaan, mulla alkaa jotenkin vähän jo tulemaan noita syksynvärejä mieleen, kaikki hieman tummempi kiinnostaa nyt, ja sitte sellaiset hieman lilaan vivahtavat puuteriset sävyt. Ihana toisaalta kun tulee syksy ja pääsee toteuttamaan erilaisia juttuja koruilunkin suhteen, mutta ne vesisateet ja muut voisin jättää käymättä läpi taas :)

  <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !