Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hyvää mieltä kaikille !

Pidettäiskö koko porukalla sellainen hyvänmielen tiistai, vai mitä ? Itse ainakin aion nyt nousta ihan sillä oikealla kintulla sängystä ja yritän ainaki olla kiukuttelematta ees vähän aikaa, emmääkään nyt mikään taikuri ole sentäs ;) Täällä pohjoisessakin alkaa oleen pikkuhiljaa jo ne hieman paremmat kelit, eilenkin saatiin oikein kunnon auringon paiste ja ihana kuumuus vierailulle, oli siis ekaa kertaa varmaan sellanen kesäfiilis.

Finger-people-alone-smiling_large
*
Maanantai ei siis tuntunut ainakaan täällä meillä niin suuresti maanantailta kun oli hyvä päivä, ei satanut vettä eikä mullakaan "pipo" kiristänyt ihan kauheesti ottaani :D Eikait mulla nyt suuresti koskaan, välillä tietty vähän, olenhan nainen ja naisilla on se oikeus ! Eilettäin käväsin itsekseni kaupungissa pyörähtämässä ja hakkiin kirppisjuttujen kautta hommattuja pikkuveljen toffee -rasioita pari kipaletta "omaan käyttöön", eli ääntä kohti nekin menee jossain vaiheessa. Tämän tapaamisen jälkeen kävin äkkiseltään pyörähtämässä myös viikkiksellä eli kirppiksellä tuossa kaupungilla ja löysin pari kivaa juttua. Otan myöhemmin niistä kuvia jahka muistan vaan ;) Muuten eilen olikin ihan vaan löllöttely -päivä, ihan vaan sen takia että oli niin tajuttoman kuuma ! Kuumalla ilmalla mun on ihan turha lähtee ees lenkille, päätä alkaa särkemään ja sitte on varsinki ilta pilalla... Ja tuskin se nyt kenellekään hyvää tekee ravittaa läkähdyttävän kuumalla ilmalla ympäriinsä. Kuumalla ilmalla tulee keskittyä ainoastaan jätskin syömiseen ja aurinkolasien kohentamiseen terassilla maatessa ;D


Tumblr_le0nskzkjd1qdrmkho1_500_large
*
Näiden mukavien fiilistelyiden jälkeen toivon että kaikilla olisi nyt kiva aamu aloittaa tämä tiistai -päivä ja jatkatte sitä hyvää mieltä ihan iltaan asti :) Kuvat toivottavasti helpottavat kivan mielen ylläpitämistä, ainakin toivon näin :) Välillä pitää kirjoitella myös tällaisia ihan arkisiakin asioita ettei ihan jämähdä pelkkiin korustelujuttuihin tai muihin, minä ainakin kaipaan välillä sitä ihan vaan turhanpäiväisen kirjoittelua. Kyllähän näitä blogitekstejä voikin välillä pitää pienoisena kaikkien nähtävillä olevana päiväkirjana, kirjoitelkaahan tekin siis välillä ihan vaan niitä muita asioita ja purkakaa asiat "paperille" :) Mulle ainakin välillä käy niin että huomaan kuinka hyvin asiat voivat olla, vaikka välillä vastustaakin ja tuntuu että tarpoo suossa. Hiljaa hyvä tulee ja eteenpäin sanoi mummo lumessa !


Tumblr_m05ujhlcjz1qe4fuio1_400_large
*
Näillä mennään, oikein makoisaa tiistaiarkea kaikille ihanille murusille ! Uusille lukijoille muuten oikein sydämmellisest tervetulohalit ! Tänään onkin sitten tiedossa jälleen shoppailua rajan takana, eli Ikeaan suuntaamme jälleen maman kans, pirhana kuulkaas tuo Ikea on liian lähellä !

*Kaikki kuvat on lainattu weheartit.com sivustolta :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !