Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Jälleen uusia "kirppis" löytöjä

Juu, bongasin lisää ihania kirppislöytöjä tuolta facebookin käsityö -palstalta, jei ! Tässäpä tulee kuvia niistä sitten ;) Nappasin itselleni jättisaaliin kaikenlaisia akaatteja, ruusukvatrsia sekä muita kivoja juttuja, ihailkaapas tästä !

Botswanan akaatteja kahdessa eri mallissa, on pyöreitä sekä ovaalin muotoisia, oijoi mä rakastan <3Pientä blogihiljaisuutta on sitten parin päivän ajan havaittavissa, ei siis täyttä radiohiljaisuutta vaan tämä tarkoittaa vain sitä että minä otin ja starttasin äipän ja iskän kans mökkeileen neitokainen kainalossa. Ajastin täksi päiväksi ja perjantaiksi muutaman postauksen, ettei teille tuu liian tylsää :) Pahoittelut siis siitä ettei tule korujuttuja vaan aika paljon tällaista yleistä löpinää, koittakaahan pärjäillä, niin minä nautiskelen luonnon helmassa olostani ja syön vattan täyteen makkaraa ;) Hyvää viikonloppua kaikille ! <3

<3

3 kommenttia:

 1. Linkki siihen facen käsityöpalstalle, KIITOS!!, jos sieltä tällaisia löytöjä tekee <3

  VastaaPoista
 2. juu, linkkiä minäkin kaipailen ;) upeita nuo raitaiset helmet, keitä he sitten ovatkin :))

  VastaaPoista
 3. Heippahei !

  Se facen ryhmä, Käsitöiden maailma, on näköjään joku "lappilaisten" juttu ko näyttää olevan porukkaa lähinnä täältä ja Oulusta, mutta voihan sinne toki pyytää liittymään, ei siellä ainakaan lue etteikö muutkin sais ;)

  Kiitti kommenteista !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !