Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kirjanmerkkejä

Tekasin parit kirjanmerkit tuossa eilettäin iltasella, koska asiakkaalla oli pyyntö että tarvittais paljon värejä ;) Värejähän multa löytyy ku itekki tykkään joskus näyttää niinku Mikämikä -maasta karanneelta :D Eli värejä piisaa ja niitä laitoin nyt näihin muutamiin kirjanmerkkeihin myös.


Tuo eka on tehty korupiikeistä jotka on pituudeltaan 7cm, eli hieman normaalia pitempiä. Korupiikkejä kieputtelin silleen nätisti että sain tollasia kivoja pallukoita niihin roikkumaan ja helminä käytin sitten mahdollisimman värikkäitä särölasihelmiä.

Toinen on tehty myöskin korupiikeistä, mutta tällä kertaa tein ne niistä korutaivaan vahvemmista piikeistä joita on helppo taivutella vain silmukoiksi. Helminä käytin 8mm ja 10mm särölasihelmiä sekä tuollaisia sydämenmallisia lamppuhelmiä ja värinä niissä on vaaleanvihreä sekä valkoinen, ovat sellaisia kierteisiä ja kauniita.

Kolmannessa käytin sitten samaa tekniikkaa kuin ensimmäisessä eli pitkiä korupiikkejä kieputtelin ja laitoin väliin aina helmen. Tässä käytin helminä kiitoslahjana -saatuja värjättyjä jadeja. Näitä aion tilata myös lisää, olivat niin ihania että T uhkasi survoo ne suuhunsa ku näyttivät ihan karkeilta. Eivät olleet edes kalliita tuolla Helmikori.fi putiikissa, jonne pääsette tästä. Tuollainen pienempien jadenugettien pussukka maksaa 2.10e/20kpl ja isompien nugettien pussi maksaa 2.35e/20kpl.


<3

2 kommenttia:

  1. Näistä pidän! - Ihania väripommeja :)

    VastaaPoista
  2. Hihi, mä tykkäsin ite kans ihan hulluna tosta oikeanpuoleisesta värjätyistä jadeista tehdystä ! Ihana väripommi tosiaan ja ihanku karkkeja vaan rivissä ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !