Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Korusetti lahjaksi

Tein ystävälleni valmistujaislahjaksi korusetin, johon kuului hänen haluamansa avainkaulanauha ja tein siihen sopivan rannekorun myös kaveriksi. Koruista tuli todellakin ystäväni näköiset, saihan hän itse valita värit kuitenkin ;) Värit oli siis tiedossa, ja höystin korua sitten hieman oman mielen mukaan, ja nättihän tästä setistä tuli :)

Käytin korussa helminä, valkoisia helmiäishelmiä parissa eri koossa, kirkkaita lasihelmiä, kirkkaita särölasihelmiä, metallihelmiä, välihelmiä sekä tumman harmaita säröakaatteja jotka olivat aivan tajuttoman kauniin väriset hopean kanssa yhdistettynä, ujui ;)
<3

5 kommenttia:

 1. Rohkea yhdistelmä, ei tulisi minulle tällainen heti mieleen. - Tähän koruun jää koukkuun kun sitä hetken katselee :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Meke, tykkäsin ite kans hulluna tästä, tuijottelinkin tätä korua jokusen tovin ja mietin mitäkähän ihmettä mää tekisin, sitte ne vaan jotenki loksahteli paikoilleen ja helmet löysivät ystävät toisistaan ;) Kaunis kyllä tuli ja lahjansaaja tykkäs ! Sehän se on pääasia ;)

  VastaaPoista
 3. ihana. tosi kauniisti käy helmet yhteen :)) aina kannattaa siis kokeilla, vaikka ensin tuntuisikin että yhdistelmä ei voi toimia...

  VastaaPoista
 4. Mun mieleen - ehdottomasti:) Hieno kun mikä!!

  VastaaPoista
 5. Kiitän kovasti ! Koru on kyllä yksinkertaisen kaunis ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !