Sivut

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lauantai ja lavatanssit

Ehkä ei kuitenkaan ihan lavatanssit oo tiedossa, mutta pientä juhlintaa silti. Ystävä valmistui sosionomiksi ja tänään hänellä olisi valmistujaispippalot :) Tänään siis mennään sinne ja ideana olisi vietellä siellä aikaa sekä päivällä että illalla, tais siellä olla jopa karaokelaitteet tarjolla ;) Se ei välttämättä sovi mulle, mutta kyllähän sitä kaikenlaista maukumista kuuntelee...

Eilettäin illalla touhuilin T:n lähdettyä töihin aika paljon korujuttuja, tein ystävälleni valmistujaislahjan sekä yhdelle asiakkaalle avainkaulanauhan. Olin siis ahkera, hyvä minä ! Koko eilisen päivän satoi ihan täysillä, yks pieni tauko tais olla, ja sillon pääsin koirankin vihdoinki käyttämään. Tuo meän kermapersus ei tykkää kauheesti vesisatteesta, eikä se tykkää sen "sammakkoasustakaan", eli siis sadepuvusta. Jotenka sadepäivän ja -illan touhut olivat ainoastaan korujuttuja, ihan jeeshän se oli sekin :)

Tästä tuli nyt tällainen pikapostaus vain, koska en voinut ottaa illalla enää tekeleistäni kuvia enkä sitten oikeesti jaksanut alkaa mitään muutakaan kuvajuttuja miettimään, niimpä siis saatte ainoastaan tekstiä nyt aamusella. Laitan myöhemmin kuvia niistä eilisistä tekeleistä, ja sitten illemmasta tai vasta sunnuntaina aamulla saatte kuvat ystäväni valmistujaislahjasta, sehän saattais muuten nähdä sen ihan ennen aikojaan.

Pärjäilkäähän ja älkää hukkuko vaikka tota vettä meinaa tulla melkosesti välillä ! Musta tuntuu että voisin välillä pitää pelastusliivejä mukana ja päällä kokoajan... Hyi !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !