Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lauantain illanviettoa

Lauantaina meillä oli ystävien kanssa suunnitelmissa viettää hieman iltaa pienellä porukalla. Itse lähdin ystävääni tapaamaan kaupunkiin jo alkuillasta ja T jäi kavereidensa kanssa tähän meille terassille iltaa istumaan. Minulla ja ystävälläni oli todella hauska ilta ja nautin suunnattomasti, koska olemme viimeksi tavanneet melkeimpä vuosi sitten koulun penkillä istuessamme, joten kuulumisia tuli vaihdeltua puolin ja toisin melkoisen paljon :)

Ilta oli erittäin mukava ja muutama kuvakin tuli räpsittyä rantsussa terassilla istuessamme. Tilattiin iso pullo sangriaa sekä kanakorit ja nauraa käkätettiin juoruille ja kaikelle mahdolliselle, oli mukavaa, ja otamme ehdottomasti tämän keissin uudelleen joku kerta !

Nyt on ollut hieman taukoa taas noista korujutuista, mutta enköhän saa tässä taas suuremman vaihteen päälle jossain vaiheessa. Tekemistä riittänyt vaikka ja kuinka paljon niin korujutut saanut jäädä pariksi päiväksi. Suunnitelmia kyllä löytyy tuhottomasti ja haluttais tilailla kaikkia ihania uusia helmiä ihanissa uusissa syksyn väreissä. Musta tuntuu että aion käyttää syksyn koruissa lilaa, ruskeaa, vihreää sekä ehkä hieman jotain oranssin/punaisen/tumman fuksian värejä, jotenki nuo värit on nyt kiinnostanut, varsinkin lila ! Lilan eri sävyt ovat jotenkin kauniita ja harmonisia ja vielä jos onnistuisi löytämään oikein kauniita puuterisen lilan värisiä niin olisin ihan täysin myyty. Toisaalta en kyllä tiiä ees että onko tollasta sanaakaan tai väriä olemassa, oon vaan nyt siihen jotenki jäänyt koukkuun ! Nään sieluni silmin sen värin edessäni ja aion sellaista jostain löytää :D Myös erilaiset sinisen/turkoosin sävyt ja vihreän eri sävyt ovat olleet nyt mulla pään sisällä aika IN, mutta pidättäydyn vielä niistä väreistä, koska en suostu ihan vielä uskomaan että se syksy ihan niinku oikeesti on täällä kohta ! Elokuu jo ovella, APUA !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !