Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Marmoria ja turkoosia

Tuttava pyysi tekemään itselleen kaulakorun muiden korujen kera siis, eli nämä pari aikaisempaa postausta ovat kaikki olleet samalle henkilölle ja tämä on nyt viimeinen osa siitä projektista. Haluttiin väreinä ehdottomasti turkoosia ja sitten esitettiin toive sellaisesta lohenpunaisesta ja mullahan sattui löytymäänki lohenpunaisen värisiä värjättyjä marmorihelmiä joita ostin taannoin tarjouksesta.

Tahdoin että koru olisi sellainen kiva ja ilmava ja nätti, eli en tahtonut tehdä tästä mitään sellaista vaijerikorua joka on todella raskas varsinkin näiden marmorihelmien kanssa. Jotenka vaijerit jätin laatikkoon ja tartuin korupiikkeihin jälleen. Korupiikkejä taivuttelemalla tuli korusta ihanan hempeä ja ilmava ei siis lainkaan raskas.

Mitäpäs tykkäätte väriyhdistelmästä ? Itse mietin kauan aikaa että miten ihmeessä saan nämä yhdistymään kauniisti keskenään, mutta sitten kun tein korusta sopivasti epäsäännöllisen niin värit sulautuivat hyvin yhteen. Kyllä tämän korun kanssa sain painia ja miettiä näitä värejä, tuntuivat jotenkin niin toistensa vastakohdilta että usko meinasi loppua, mutta hei, loppu hyvin kaikki hyvin ja sain aikaiseksi kauniin korun ja korun saajakin oli tyytyväinen ;)

<3

3 kommenttia:

 1. helmet jaksaa aina yllättää. värit joiden ei osaa kuviteelakaan samaan koruun mahtuvan, asettuvat kauniisti yhteen ja toisinaan sitten ilmiselvästi yhteenkuuluvat värit ei sovikaan korussa toistensa seuraan. tämä yhdistelmä on onnistunut; tasapainoinen ja harmoninen :))

  VastaaPoista
 2. Hei kaima!

  Mukavia koruja sinulla. Liityinkin heti lukijaksesi. Muutakin yhteistä meissä oli kuin helmet ja nimi. Minäkin kerään Muumi-mukeja ja mulla on kans paljon niitä. Käytössä on kaikki ne mitäe edelleen valmistetaan, kalliimmat, sellaiset joita ei enää valmisteta, ovat siirtyneet yläkaappiin. Pitäisikin joskus laskea ne. Lisäksi Greyn anatomiaa katsotaan täälläkin. :)

  VastaaPoista
 3. Outiriina: Se on kyllä aivan totta että helmet jaksavat kyllä välillä yllättää toiminnallaan ;) Välillä sopii hyvinkin erikoiset värit yhteen ja välillä taas tuntuu ettei saa edes mustaa ja valkoista mätsäämään yhteen, kummallisia palluroita nuo ;)

  Katri: Kiitos kovasti :) Meillähän on paljon yhteistä sitten, muumit ja kaikki ! Kiva juttu, pitänee alkaa tutkailemaan mitä kaikkea sieltä sinun blogistasi löytyykään ;) Tervetuloa myös tänne !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !