Sivut

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Minulle uusi helmikauppa testaukseen

Pistin tänään hieman pakon edessä tilauksen tällaiseen minulle uutukaiseen helmikauppaan kuin Helmimaailma.com, ja tilasin sieltä ainoastaan yhden setin korupiikkejä sekä kolmea erilaista Artistic Wire -lankaa. En oo ihan vielä päättänyt että mikä lanka se on mulle se oikee ja oikeen värinen, joten otin kolmea erilaista. Olisin ottanut ainoastaan sitä hopeoidun väristä, mutta sitä ei ollut kuin yksi ainokainen kappale varastossa jotenka otin sitten sen lisäksi vielä messingin ja teräksen väristä. Korupiikit lähti kans testaukseen, niitä kun oli hieman halvemmalla, eli tais paketissa olla 144kpl ja hintaa jotain 8e...

Artistic Wire -lanka, teräksen värinen ja koossa 0.81mm. Hinta 10,3e.

Artistic Wire -lanka, hopeoitua ja koossa 0.81mm. Hinta  9,5e.
Artistic Wire -lanka, messingin värinen ja koossa 0.81mm. Hinta 9,7e

Korupiikkejä 70 x 0.70mm, hinta 7,6e/144kpl

Tällaista lähti tilaukseen siis tänään, ja ensimmäistä kertaa on testauksessa tämä kyseinen kauppa, onko muilla kokemuksia ? Kyllä tää ainaki kuulostaa ihan hyvältä putiikilta ! Putiikilla on ihan normaalit käytännöt tilausten kans, postareita tulee vissiin tilauksen koosta/hinnasta riippumatta aina se 3e, eli ei mitenkään kauheesti. Maksuvälineinä käyvät kaikki mahdolliset tavat, laskulle tuskin saa muut ku jotkut yritykset ja koulut yms, eli verkkopankin kautta hoituu helposti maksut :) Hyvältä putiikilta näyttää, tuotteet tulee sitten postin mukana kotiin muutamassa päivässä, eli ihan normaalia. Kerron sitten millaisia juttuja tuli ja olinko tyytyväinen.

Tilasin nyt ihan vaan sen takia noita korupiikkejä että testaan millaisia ne ovat. En oo vielä mistään muualta löytänyt yhtä halvalla korupiikkejä kuin Korutaivaasta, ja tällä tarkoitan nyt lähinnä sitä niiden kovuusluokkaa, ei sitä että ne olisivat nyt niin kauhean "laadukkaita", vaan että niistä on kaikista parhain tehdä yksinkertaisia avainnauhoja ja kaulakoruja. Ne voi kätevästi taivuttaa silmukoiksi ja ne pitää kutinsa hyvin muutaman avaimen painon kera. Itseäni ärsyttää välillä kun korupiikkien kohdalla kuvauksissa ei mainita sitä kovuusluokkaa eli että kuinka pehmeää se on ja että missä tilanteissa niitä on hyvä käyttää. Eihän sitä nyt voi kovin pehmeästä korupiikistä tehdä avainnauhaa silmukoilla, nehän aukee heti eivätkä kestä avainten painoa. Huomaatte siis että mulla on pikku dilemma tässä nyt... Noh, kokeilemallahan sitä aina asiat selviää !

<3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10/7/12

    Olen tilannut ja ollut erittäin tyytyväinen, suosittelen! Kiitos lahjakin oli ihana!

    VastaaPoista
  2. No hyvä juttu että on turvallista tilata. Se on aina uusien nettikauppojen kans hankala tietää ovatko luotettavia, mutta näin suurenkin putiikin kanssa tuskin tarvitsee jännätä.

    Kiitos kommentistasi !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !