Sivut

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Mökille pakoon arkea

Mehän oltiin niin reippaita kuulkaas että kävästiin mökkeilemässä tuosta vain, vaikka matkaa tuleekin yhteen suuntaan jotain 200km paikkeilla. Keskiviikkona tuntui mökkiololta, ja sitte lähdettiin. Itse menin vanhempieni kanssa keskiviikkona, ja T tuli sitten torstaina illalla myös. Oltiin koko porukalla lauantaihin asti ja tultiin kotiin. Käytiin T:n kans perjantaina aamusta kiertämässä Ranuan eläinpuisto, siinä kun se melko lähellä mökkiä on ;)

Mun on joka vuosi pakko päästä sinne, vaikka samat elikothan ne siellä vuodesta toiseen makkaa vaan. Nythän siellä on oikea vetonaula ollut tämä jääkarhunpentu, nyt se tosin vaan nukku siellä emonsa vieressä, siellä oli ihan järettömän kuuma nimittäin ! Meinattiin läkähtyä itsekin, onneksi välietappeina tarjottiin jätskiä aina, se lievitti hieman kuumuuden tuskaa. Kesällä ei saa valittaa kuumuudesta, mutta kun tarvottiin niitä polkuja pitkin siinä kuumuudessa ja niiden ötököiden seassa niin meinas jo huumori loppua. Loppu hyvin kaikki hyvin, ja oli kiva reissu. Mutta tästä saatte sitten myöhemmin kuvia, eli elikkofanit pysykää kuulolla, aamupostauksena tulossa Ranuan eläinpuiston nähtävyydet !

Tämän postauksen aiheena oli pääosin tää meidän mökkireissu ja kuvia koitin napsia sieltä täältä :) Kattelkaahan näitä kuvia sen aikaa jahka mä ehdin tekeen taas muutamat korut, tilaustöitä nimittäin pukkaa taas ! Kiirusta alkaa tuleen, pitää jostaki päästä alkaa purkamaan tätä jonoa.
Neiti kesäheinä nuuskutteli koko kolme päivää ulkona ja oli pikkusen väsynyt kotiin tultaessa :D


Ja hauskaa oli <3
Mökillä ja Simojärvellä maisemat ovat kauniit, luonto on ihan erilaista kuin täällä meillä, vaikkei matkassa eroa nyt niin kauheasti ole. Nautin kyllä suunnattomasti reissusta, loppukesästä olisi toiveissa päästä uudestaan, saa nähdä miten aikataulut antaa periksi ja kuinka kaikilla osuvat lomat yksiin.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !