Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Neiti karvajalka

Meidän toinen neitokaisemme on tullut jo melkeimpä aikuisikään, sillä oli synttärit tämän kuun alkupuoliskolla ja vuosia tuli plakkariin jo 5. Mun oma pikku pirulainen joka välillä saa hermot kiristymään niin tiukalle että tuntuu otsasuoni pullistuvan ulos. Samalla tää neitokainen sitten herättää taas äidillisiä vaistoja syödessään muovikukkaa ja tekemällä voltteja keittiön lattialla selällään. Neitokainen on sulostuttanut elämäämme nyt jo viiden ihanan vuoden ajan ja toivon että tulee moniamonia vuosia vielä lisääkin !

Tämä karvakinttu ei todellakaan tahdo näyttää tunteitansa, tai ainakaan kovin useasti ja kiusaakin meitä kaikkia kanssaeläjiään toden teolla välillä, mutta silti se näyttää tykkäävän jopa tuosta meidän toisesta karvaisesta neitistämme ja joskus saattaa jopa nenästä nuolaista. Hermoja tämä neiti raastaa eritoten kahdesti päivässä ja joka ainoa päivä, miksikö ? Ihan vaan siks ku oon itte ollu tollo ja opettanut sen pienestä pallerosta lähtien siihen että se saa Friskies -kastiketta kahdesti päivässä, aamuruoka ja iltaruoka. Ja jos se jostain syystä jää antamatta, maukuminen on mahoton ja silloin osoitetaan mieltä syömällä muunmuassa johtoja jostain todella tärkeästä laitteesta. Eli kannattaa siis yrittää muistaa antaa se kastikeruoka sille joka päivä kahdesti päivässä.

Hulluksi näiden elukoitten kans tulee välillä, mutta päivääkään en pois antaisi, ne on mun lapsia <3


<3

4 kommenttia:

 1. Hauska morjestuskuva viimeisenä :D
  Eipä sitä ilman lemmikkiään enää osaisi ollakaan <3

  VastaaPoista
 2. Ai että mä tykkään kissoista. Helmikuussa piti Alma Kassinen kohta 18v.luovuttaa kissojen taivaaseen, oi sitä surua..

  VastaaPoista
 3. Kissat ja lemmikit yleensäkin ovat omistajillensa niin mahottoman rakkaita että luopuminen sattuu ja syvälle. Suru oli täällä myös suuri kun viime vuoden lokakuussa jouduimme rakkaan koiravanhuksemme päästämään parempaan paikkaan :') Kaapo on nyt taivaassa ja sillä on hyvä olla <3

  Helinälle iso hali, tiedän että on kova paikka <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katri ja iso hali myös sinne..

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !