Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Nelly.com laukkukisaHarvemmin mun blogissa näkyy mitään kilpailujuttuja tai mitään tämänkaltaisia härpäkkeitä, mutta tää kisa oli vaan niin hauska, käykää tekin kokeilemassa Nellyn sivuilla jonne pääsette tästä Kilpailussa on tarkoituksena suunnitella Nellyn sivuilla oma desing -laukku, eli siellä voi valita väreistä ja malleista lähtien ihan kaikki. Erittäin hauskaa, vaikkapa jos on tylsä työpäivä ja kaipaa hieman piristettä ;)

Itse suunnittelin hyvinkin yksinkertaisen laukun jollaisen itse ottaisin oitis. Mulle on laukkujen suhteen muutenkin tärkeää suurimmaksi osaksi se että ne ovat mahdollisimman käytännöllisiä ja sinne mahtuu melko paljon tavaraa, tykkään siis hieman isommista laukuista ja olkalaukut ovatkin parhaita. Tämän laukun suunnittelin kuitenkin nyt sillain kädessä keikutettavaksi, eli että ei saa olalle roikkumaan ainakaan silleen kovin kätevästi. Ehkä sellainen vähän hienompi laukku, mutta kuitenki samalla käytännöllinen. Sopii niin yöelämään kuin ihan vaan shoppailureissulle, tilavuutta löytyy :) Ihana !

Käykäähän äänestämässä joko mun laukkua tai käykää tekemässä ja suunnittelemassa omanne, mukavaa ajanvietettä tylsälle hetkelle ;) Huomatkaa että teidän täytyy kirjautua omilla facebook tunnuksilla sisään jotta voitte suunnitella laukun. Mä en tajunnut laittaa tuohon mitään sellaista kuosia, mutta mun mielestä tuo on kyllä ihan nätti noinkin, tahtoisin että se kangas olisi kunnon nahkaa tuossa, ja kantokahva myöskin kunnon nahkamateriaalia että kestää kulutusta. Rusetti on söpö lisä ;)


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !